Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, reacţie dură la adresa unui antrenor din Superligă. ”M-am lămurit cu pierzătorii aştia care joacă frumos. Fotbalul e pe puncte” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, reacţie dură la adresa unui antrenor din Superligă. ”M-am lămurit cu pierzătorii aştia care joacă frumos. Fotbalul e pe puncte” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru l-a criticat pe Flavius Stoican, antrenorul lui FC Botoşani.

În direct la emisiunea Minutul 91. Basarab Pandru (52 de ani) a analizat partida dintre FCSB şi FC Botoşani, din etapa cu numărul 21, din Superligă. Panduru consideră că bucureştenii au obţinut o victorie norocoasă, având în vedere numărul mare de ocazii ale moldovenilor.

”Nu are victorii”

”FCSB, cu puţin fotbal,  a obţinut  foarte multe. Botoşani cu un joc bun ,nu a obţinut absolut nimic. Într-adevăr, Botoşani joacă frumos dar m-am cam lămurit cu pierzătorii aştia care joacă frumos.

Îmi aduc aminte de Stoican, şi la Mioveni avea meciuri frumoase, dar  dacă ne uităm la câte victorii are in meciurile astea... nu prea e pe victorie. Fotbalul e cam pe puncte, nu pe jucatul ăsta frumos, fără să iei vreun punct”, a declarat Panduru. 

Flavius Stoican are o singură victorie în acest sezon, în campionat, obţinută în perioada în care o antrena pe CS Mioveni.

FC Botoşani nu a mai câştigat în Superligă de opt partide, şi se află pe locul 13, cu doar 21 de puncte, două mai multe decât prima poziţie ce retrogradează direct, ocupată de UTA. 

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare