adplus-dvertising
You are here:

Basarab Panduru, uluit de un jucător transferat de Gigi Becali: ”Tehnica lui este ieşită din comun. Demarcările sunt incredibile”

Basarab Panduru, uluit de un jucător transferat de Gigi Becali: ”Tehnica lui este ieşită din comun. Demarcările sunt incredibile”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a rămas uluit de ceea ce a arătat un jucător de la FCSB în meciul cu FC Argeş, câştigat cu 3-2 de elevii lui Nicolae Dică.

În cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru a analizat, printre altele, victoria pe care FCSB a reuşit să o obţină cu 3-2 în faţa lui FC Argeş.

Expertul Orange Sport s-a declarat impresionat de ceea ce a arătat un jucător pe care Gigi Becali l-a transferat în vară.

Jucătorul de la FCSB care l-a uluit pe Basarab Panduru: ”Nu mă aşteptam”

FCSB a reuşit să se impună cu 3-2 în faţa lui FC Argeş, după ce a fost condusă cu 0-1 şi a fost egalată la 2. Jucătorul meciului a fost Andrea Compagno, care a marcat primele două goluri ale FCSB-ului (al doilea din penalty).

Basarab Panduru s-a arătat şi el încântat de evoluţia jucătorului pentru care Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru transferul de la Universitatea Craiova.

Expertul Orange Sport a rămas uluit de primul gol înscris de Compagno, când s-a descurcat foarte bine în apărarea piteştenilor.

”(Dan Udrea: Te aşteptai ca Andrea Compagno să aibă un start aşa bun la FCSB?) Nu mă aşteptam. Nu mă aşteptam să pună mâna pe minge să bată penalty, acum două-trei etape. Acum iar (n.r. a bătut penalty), acum el e jucătorul care bate penalty din momentul ăsta.

Nu mă aşteptam la tehnica aia, care mi s-a părut din cale afară la golul pe care-l marchează. Acolo este o fază extrem de complicată şi extrem de grea.

Nu m-am gândit niciodată că are tehnica necesară să se facă că trage cu dreptul, să o ia cu şiretul, să şi-o pună pe partea stângă, să-l lase pe Dobrosavlevici să nu mai înţeleagă nimic, n-a înţeles nimic din ce se întâmplă acolo. Să şi-o pună pe stângul, dar de fapt tot cu dreptul marchează... după mine, ăsta este unul dintre marile goluri.

Adică o tehnicitate ieşită din comun, pe care n-am văzut-o la el, sincer să fiu. M-a impresionat. Am spus tot timpul, ţii minte. De când a venit am spus că nu mă impresionează felul lui, jocul lui, pare stângaci de multe ori, dar este un băiat extrem de serios în timpul meciului. Nu ai ce să-i reproşezi.

Are nişte faulturi, face o grămadă de faulturi în timpul jocului, multe. E inteligent, e şmecher, iar demarcările lui sunt incredibile [...] V-am mai spus-o, nu văd în campionatul nostru demarcările pe care le văd la Compagno”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

9 goluri a marcat Andrea Compagno în acest sezon al Ligii 1. 4 dintre ele au fost înscrise în tricoul FCSB-ului.

viewscnt
Articole similare