Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a vorbit, iar MM a răspuns cu detaliile transferului de la CFR Cluj: "Asta i-am spus, cuvânt cu cuvânt" | EXCLUSIV

Becali a vorbit, iar MM a răspuns cu detaliile transferului de la CFR Cluj: "Asta i-am spus, cuvânt cu cuvânt" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că a luat o decizie importantă în privinţa viitorului FCSB-ului. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că va ţine din nou cont de sfaturile primite de la Mihai Stoica în privinţa politicii de transferuri.

La doar o zi distanţă de la înfrângerea suferită de FCSB în faţa Oţelului, scor 0-2, Gigi Becali a anunţat că va schimba strategia clubului. Dacă, în ultimii ani, latifundiarul din Pipera a tranferat doar jucătorii pe care i-a dorit, fără să ţină cont de părerile celorlalţi din conducerea FCSB-ului, acum, Gigi Becali a dezvăluit că va asculta din nou de Mihai Stoica.

De altfel, patronul vicecampioanei României a povestit şi episodul care l-a făcut să-şi piardă încrederea în managerul general al clubului. Marea nemulţumire a lui Gigi Becali a fost în privinţa transferului ratat al lui Ciprian Deac, fotbalist care, ulterior, a cucerit cinci titluri consecutive cu CFR Cluj. 

Deşi latifundiarul din Pipera a declarat că Mihai Stoica s-a opus transferului, managerul roş-albaştrilor a prezentat o altă variantă în direct la Orange Sport.

MM Stoica a reacţionat după afirmaţiile lui Gigi Becali

"La faza cu Deac a fost cu totul altă discuţie. (n.r. - Gigi Becali) <<Bă, ce zici despre Deac?>>. Şi am spus <<Ce să zic despre Deac? Nu-l ştiu, dar o să întreb şi eu>>. Am vorbit cu Edi Stăncioiu, care jucase cu Deac. A zis că e un băiat excepţional, trăieşte în sală, dar crede că dacă iese din zona de confort, psihic, de la Cluj, de la CFR, are probleme. 

Cum a avut la Rapid, că n-a făcut un campionat senzaţional la Rapid, pe la Tobol, că n-a jucat aproape deloc. Asta i-am spus, cuvânt cu cuvânt, altceva nimic. În niciun caz n-am spus stop. Hotăram eu cine vine şi cine nu vine?", a declarat MM Stoica, la Orange Sport

De ce n-a mai ajuns Deac la FCSB

"S-a întâmplat odată cu Deac, am vrut să-l iau pe Deac, cu un salariu lunar de 5 mii de euro, dar nu l-am mai luat. De atunci, pentru ca m-am luat după MM să nu-l aduc pe Deac, văzând ce a ajuns Deac şi ce a făcut Deac la CFR, nu l-am mai ascultat niciodată pe MM.

Dar acum voi asculta din nou de el, pentru că MM spune mereu tot felul de chestii, unde are dreptate. Pentru că a greşit atunci, de ani de zile, îi scot totul lui în cap. Însă acum voi asculta. Nu ştiu cât ştie şi MM, dacă are dreptate, dar eu până acum n-am mai ţinut cont de ce zice, după ce a greşit cu Deac, l-am pedepsit", a declarat Gigi Becali, luni, la o zi după FCSB - Oţelul 0-2, în Superliga. 

Mihai Stoica a mai vorbit despre subiectul acestui transfer. La începutul anului trecut, oficialul FCSB a dezvăluit că Ciprian Deac a fost ademenit la CFR Cluj, în 2017, cu o primă la semnătură în valoare de 120 de mii de euro.

"Aveam o sursă la CFR, mi-a zis că Deac a luat 120.000 de euro la semnătură, dar poate am fost dezinformat. Deac e CFR. Eu zic ce mi-a zis Edi Stăncioiu, că dacă-l scoţi de la CFR nu mai joacă, dacă-l scoţi din zona lui de confort. La naţională a fost convocat de două ori şi... Şi dacă mi se reproşează ceva... El fusese doi ani în Kazahstan şi ce putea juca acolo? Iar la Rapid n-a rupt gura târgului", a spus Mihai Stoica

Venit la CFR Cluj în ianuarie 2017, Ciprian Deac a cucerit alături de ardeleni cinci titluri consecutive în Superligă şi două Supercupe ale României. Aceste trofee s-au adăugat deja unei Cupe a Germaniei (Schalke), altor două titluri de campion în România şi altor trei Supercupe şi două Cupe ale României, toate cu CFR Cluj.

  • 85 de goluri şi 96 de pase decisive a reuşit fotbalistul de 37 de ani în cele 448 de meciuri jucate pentru CFR Cluj, în toate competiţiile
  • Ciprian Deac a mai jucat în carieră la Gloria Bistriţa, Unirea Dej, Oţelul Galaţi, Schalke 04, Rapid, Aktobe şi Tobol Kastanay

Afla mai multe despre: mm stoicagigi becaliciprian deac transfer fcsbciprian deac cfr cluj 

viewscnt
Articole similare