Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, lovitură pe final de carieră. Legendarul antrenor român, aproape de preluarea unui club uriaş din Vest

Mircea Lucescu, lovitură pe final de carieră. Legendarul antrenor român, aproape de preluarea unui club uriaş din Vest

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu (78 de ani) şi-ar putea continua cariera de antrenor tot în Europa, chiar în unul dintre campionatele de top din Vest.

”Il Luce”, aproape să semneze cu una dintre semifinalistele Ligii Campionilor din 2020

Mircea Lucescu a luat o pauză bine meritată de la antrenorat după mandatul de peste trei ani de la Dinamo Kiev.

Dar nu pare să stea departe de lumea fotbalului prea mult timp şi este deja pregătit să revină pe banca tehnică, nu oricum, ci în Europa de Vest.

Mircea Lucescu ar negocia cu o echipă de tradiţie dintr-un campionat de top din Occident. Este vorba despre Olympique Lyon, din Franţa, conform Sport.

Lyon se află într-o situaţie dezastruoasă în momentul de faţă. Este ultima clasată din Ligue 1, cu doar şapte puncte acumulate în 13 jocuri, şi având doar o victorie în actuala stagiune de campionat.

Reputatul antrenor român ar urma să-i ia locul la Olympique Lyon tehnicianului italian Fabio Grosso, care va fi demis de la formaţia franceză la nici două luni de la numirea în funcţie, anunţă presa din Hexagon.

Totul s-ar putea decide după derby-ul cu Olympique Marseille, care va avea loc miercuri, 6 decembrie.

Între campionatele din top 5 ale Europei, Mircea Lucescu a mai antrenat în Italia, pe Pisa, Brescia şi Inter Milano, dar în urmă cu un sfert de secol şi mai bine.

La Olympique Lyon, Mircea Lucescu ar putea colabora cu legenda clubului, brazilianul Juninho Pernambucano. Acesta e dorit de proprietarul american al lui Lyon, John Textor, într-un rol special de consilier.

Recent, au existat informaţii cu privire la o posibilă revenire a lui Mircea Lucescu în fotbalul românesc, dar şi în Turcia, la Beşiktaş.

În sezonul 2019-2020, Lyon ajungea până în semifinalele Ligii Campionilor, unde era eliminată de Bayern Munchen (0-3). În sferturi, francezii o eliminaseră pe Manchester City (1-3).

Afla mai multe despre: mircea lucescustranierilyonligue 1 

viewscnt
Articole similare