Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a primit confirmarea pe care nu o dorea: ”Săpunaru e şeful la Rapid. Şeful nostru e în tribună”. La cine se referă | EXCLUSIV

Mihai Stoica a primit confirmarea pe care nu o dorea: ”Săpunaru e şeful la Rapid. Şeful nostru e în tribună”. La cine se referă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a fost invitat în studioul Orange Sport pentru a trage concluziile meciului cu Oţelul Galaţi, iar acesta a vorbit, printre altele, şi de o problemă majoră la formaţia pe care o reprezintă.

FCSB a pierdut meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 0-2, în etapa a 18-a din Superliga României.

Gălăţenii au deschis scorul pe Arena Naţională din Bucureşti în minutul 7 al meciului, când Lixandru s-a complicat în propriul careu, i-a pasat încet lui Ovidiu Popescu şi Samuel Teles a profitat, interceptând şi deschizând scorul. 

Gazdele au ripostat prin lovitura liberă a lui Florinel Coman, scoasă excelent de portarul Dur-Bozoancă.

Portarul oaspeţilor a intervenit şi în minutul 43, la Miculescu, iar Ovidiu Popescu a trimis peste poartă în minutul 59. 

Oţelul a înscris al doilea gol în minutul 64, prin Cisotti, iar Florinel Coman a primit al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu în minutul 90+6.

”Mai vreau să spun ceva foarte important. Speram să nu mi se confirme”

Nici în această partidă nu a putut evolua Vlad Chiricheş, experimentatul fundaş central fiind în continuare accidentat.

Mihai Stoica a precizat că asta este o mare problemă pentru FCSB, anume faptul că echipa nu poate conta pe serviciile celui considerat ”şeful” vestiarului.

”Am jucat cu frică, am ajuns să abia aştept să jucăm în deplasare. E un paradox. Mai vreau să spun ceva foarte important. Am spus săptămâna trecută şi speram să nu mi se confirme.

Din momentul în care Chiricheş nu a mai jucat, am avut o problemă. Cum la noi e Chiricheş, Rapid îl are pe Săpunaru. El e şeful lor. Şeful nostru e în tribună”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Vlad Chiricheş s-a întors în vara acestui an la FCSB, la 10 ani distanţă de la momentul transferului său în Premier League, la Tottenham. Dar a prins doar şapte meciuri la vicecampioana României, fiind măcinat multiple probleme medicale.

Chiricheş era aşteptat să revină în derby-urile cu Rapid şi Dinamo, însă FCSB nu l-a putut recupera şi acesta s-a operat din nou, urmând să lipsească încă patru luni de pe teren după ce a ajuns "la cuţit" în Finlanda, ca urmare a unei rupturi musculare pe care a suferit-o în UTA Arad - FCSB 2-1, din etapa a 7-a a Superligii.

În urma eşecului cu Oţelul, FCSB este, în continuare, lider în clasament, cu 37 de puncte. Următoarele trei clasate sunt CFR Cluj (32 de puncte), Universitatea Craiova (32) şi Rapid (31).

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicasuperligavlad chiriches 

viewscnt
Articole similare