Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mă frustrează domnii arbitri, îşi fac de râs meseria”. Andrei Nicolescu a răbufnit: ”Staţi liniştiţi, Dinamo nu retrogradează”

”Mă frustrează domnii arbitri, îşi fac de râs meseria”. Andrei Nicolescu a răbufnit: ”Staţi liniştiţi, Dinamo nu retrogradează”
Comentarii

Administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, a avut un discurs extrem de dur la finalul meciului pierdut la limită cu Sepsi.

Dinamo a fost învinsă de Sepsi OSK, scor 1-2, în ultimul meci al etapei a 18-a a Superligii. 

Este a patra înfrângere consecutivă pentru bucureşteni şi al 12-lea meci la rând fără victorie pentru echipa lui Zeljko Kopic.

”Domnilor arbitri, Dinamo are sânge în instalaţie şi nu o să retrogradeze”

La finalul meciului, Andrei Nicolescu a răbufnit la adresa arbitrajului, acuzând două situaţii în care consideră că Dinamo trebuia să primească penalty.

Cele două faze reclamate de administratorul special de la Dinamo s-au petrecut în minutele 21 şi 41. De fiecare dată, jucătorul celor de la Sepsi implicat este fundaşul Ninaj.

”Mă frustrează domnii arbitri, îşi fac de râs meseria. Avem problemele noastre, dar nu se poate să avem două penalty-uri şi să nu se dea.

E o ruşine. E singurul mesaj pe care îl transmit. Domnilor arbitri, Dinamo are sânge în instalaţie şi nu o să retrogradeze, deşi voi vreţi asta. 

Nu se poate aşa ceva. Noi am primit doar un penalty. Avem peste 10 faze controversate în care noi suntem loviţi, mereu arbitrajul e împotriva noastră. Suferim, am luat 32 goluri, dar daţi-ne ce ni se cuvine.

Domnilor arbitri, e meseria voastră şi trebuie să o respectaţi. Primul penalty e indubitabil. Am mai spus, e un trend în care suntem luaţi la «şi alţii».

Analizaţi cu aceeaşi rigoare, cu aceeaşi competenţă. Nu trataţi unele echipe într-un fel, iar pe noi la «şi alţii». Nu ma pot. Mă simt... Îmi stă aici (n.r. în gât). Nu face bine competiţiei. 

E foarte frustrant, pentru noi ,pentru jucători, pentru suporteri şi pentru toată comunitatea care se uită la fotbal. Avem de reglat nişte chestii. Am greşit la goluri. Nu vrem decât să primim ce e al nostru.

Am un sentiment bun cu noul antrenor, va face schmbările care e nevoie. Avem nevoie să fim analizaţi ca toate celelate echipe, ca să avem şanse. 

Dacă vom fi frustraţi pe anumite faze pe care domnii arbitri le interpreteează diferit. Staţi liniştiţi, Dinamo nu retrogradează”, a declarat Nicolescu, după meci.

În clasament, Dinamo rămâne pe penultimul loc al ierarhiei Superligii, 15, cu doar 10 puncte adunate, în 18 etape.

Afla mai multe despre: dinamosuperligaandrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare