adplus-dvertising
You are here:

Becali, mutare de ULTIMĂ ORĂ! Banii, în cont după ce fotbalistul a fost vândut. Cât a plătit

Becali, mutare de ULTIMĂ ORĂ! Banii, în cont după ce fotbalistul a fost vândut. Cât a plătit

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a făcut o mutare de ultimă oră. A virat banii, trecuţi în contract, către FC Botoşani după ce l-a vândut pe Olimpiu Moruţan (23 de ani) la Galatasaray. La un an de la transferul fotbalistului în Turcia, Gigi Becali a plătit procentele pe care FC Botoşani le avea la revânzarea lui Moruţan.

În vara lui 2021, FCSB l-a vândut pe Olimpiu Moruţan în Turcia, la Galatasaray, în schimbul a 3,5 milioane de euro. FC Botoşani şi-a păstrat un procent din vânzarea mai departe a lui Moruţan, după ce l-a cedat pe fotbalist la FCSB, iar clubul lui Valeriu Iftime a primit banii cu întârziere de la Gigi Becali.

Becali, mutare de ULTIMĂ ORĂ! Banii, în cont după ce fotbalistul a fost vândut. Cât a plătit

Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a anunţat că Gigi Becali şi-a achitat datoria pe care o avea faţă de clubul său. Patronul FCSB a virat în contul FC Botoşani banii pe care clubul îi avea de încasat pentru procentele păstrate în contul transferul lui Olimpiu Moruţan.

Când l-a vândut pe Moruţan la FCSB, FC Botoşani şi-a păstrat procente dintr-o eventuală revânzare a fotbalistului. La un an distanţă, Gigi Becali a onorat contractul şi a virat banii în contul echipei lui Valeriu Iftime, care avea de încasat 300.000 de euro pentru Olimpiu Moruţan.

„Între mine şi domnul Becali apele au fost limpezi şi clare. Noi nu suntem prieteni care să citească ziarul împreună sau să bem şpriţ. Nici nu filozofăm. Trebuia să încasez 300.000 de euro, dar mi-a dat 200.000 de euro.

Dar asta nu ar fi fost un punct de neînţelegere între mine şi domnul Becali. Eu cu domnul Becali, legat de subiectul ăsta, am vorbit în ianuarie, în Antalya. Eu am spus că aş vrea banii în avans, chiar dacă în contract era trecut să se plătească la data plăţii. Am spus să-mi dea aşa şi pune o dobândă.

Şi dumnealui mi-a zis: «Domnule, eu nu fac dobândă băncii. Nu sunt Isărescu!». Şi am rămas până la urmă pe varianta dumnealui. Mi-a dat o sumă şi eu am acceptat ca să închidem subiectul.

Acum aştept să se califice în Conference League, pentru că am nişte bani pentru Dawa. Aşa, sunt suporter înfocat al FCSB-ului”, a spus Iftime la Pro Arena.

Olimpiu Moruţan n-a rezistat în Turcia, la Galatasaray. Turcii l-au trimis sub formă de împrumut la Pisa, în Serie B din Italia, după ce a strâns 34 de meciuri, trei goluri şi cinci pase decisive în tricoul "CimBomBom".

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare