Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali spune că Armaş s-a aruncat cu capul şi cu pieptul în crampoanele lui Edjouma: ”Nu e de roşu”

Becali spune că Armaş s-a aruncat cu capul şi cu pieptul în crampoanele lui Edjouma: ”Nu e de roşu”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a venit cu propria teorie despre faultul pe care Edjouma l-a făcut asupra lui Igor Armaş, în urmă cu două etape, în FC Voluntari - FCSB 1-2.

Au trecut aproape două săptămâni de la FC Voluntari - FCSB 1-2, dar încă se vorbeşte despre acea partidă.

Mai precis, despre faultul periculos pe care Edjouma l-a făcut asupra lui Igor Armaş, dar pentru care jucătorul FCSB-ului n-a fost eliminat.

Gigi Becali spune că, de fapt, Armaş s-a aruncat cu capul şi cu pieptul în talpa lui Edjouma

În etapa care s-a încheiat, FCSB şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 1-1. Golul echipei lui Mihai Pintilii a fost marcat chiar de Malcon Edjouma, în minutul 1.

Însă cei de la Universitatea Craiova, în frunte cu Mihai Rotaru, au declarat că Edjouma n-ar fi trebuit să fie pe teren la meciul cu Universitatea Craiova.

Trimiterea a fost la partida din urmă cu două etape, FC Voluntari - FCSB, când Edjouma a comis în finalul partidei un fault foarte dur asupra lui Igor Armaş.

Însă mijlocaşul francez a scăpat atunci de eliminare şi a avut astfel drept de joc în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Totuşi, Gigi Becali are o altă teorie despre acea fază în care Edjouma a faultat. Patronul FCSB spune că nu s-a impus în niciun moment eliminarea jucătorului...

”Când toată lumea, ”vai, vai, vai”... 3 zile cu Edjouma... Ce-a făcut, mă? A ridicat piciorul aşa. Ăla a venit cu capul şi s-a aşezat şi cu capul, şi cu pieptul de piciorul lui.

Dar nu că era de roşu. Daca era roşu îi dădea VAR-ul roşu”, a spus Gigi Becali.

Igor Armaş: ”N-am nevoie de scuzele lui Edjouma”

La finalul partidei dintre FC Voluntari şi FCSB, Igor Armaş şi-a arătat urmele cu care a rămas după intrarea lui Edjouma cu piciorul sus.

Fundaşul lui FC Voluntari avea zgârieturi şi umflături atât pe cap, în zona feţei, cât şi pe braş şi abdomen.

Armaş susţine în continuare că Edjouma ar fi trebuit să fie eliminat din acea partidă:

”N-am nevoie de scuzele lui. Nimeni nu a sunat! E bine că am scăpat. Timpul şi staff-ul medical de la echipă au făcut ca eu să arăt bine acum.

Aţi văzut că toată lumea a zis că a fost de cartonaş roşu. Din păcate, la noi, nu există o comisie care să analizeze şi după ceea ce se întâmplă”, a spus Igor Armaş.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare