Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Istvan Kovacs, în colimator pe Anfield. Presa internaţională a reacţionat instant după faza controversată în care Liverpool a cerut penalty: "Nici n-a mers la VAR"

VIDEO | Istvan Kovacs, în colimator pe Anfield. Presa internaţională a reacţionat instant după faza controversată în care Liverpool a cerut penalty: "Nici n-a mers la VAR"
Comentarii

Real Madrid s-a impus cu 5-2 pe terenul lui Liverpool şi a făcut un pas uriaş către sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Românul Istvan Kovacs a fost la centru la partida din Anglia.

În minutul 53, la scorul de 3-2 pentru Real Madrid, Kovacs a fost în centrul atenţiei pe Anfield. Liverpool a cerut un penalty la un duel între Nunez şi Carvajal, însă centralul român nici n-a verificat sistemul VAR şi a lăsat jocul să meargă mai departe.

Ulterior, presa internaţională a fost de acord cu decizia lui Kovacs. Inclusiv englezii i-au dat dreptate românului.

"Carvajal a pus mâna pe atacantul uruguayan, dar nu l-a împins. Arbitrul român a procedat corect, având în vedere că fundaşul lui Real Madrid nu a făcut nimic incriminator" , a notat Marca.

"Dani Carvajal pare că îl împinge pe Darwin Nunez în timp ce sare", au scris cei de la BBC.

"Nunez este împins, dar este împins destul de uşor din spate de Carvajal şi e dezechilibrat. Liverpool cere penalty. Istvan Kovacs nu este de aceeaşi părere şi nu verifică sistemul VAR", a notat şi The Guardian.

"Nunez cere un penalty. A considerat că a fost împins de Carvajal, dar arbitrul spune că nu s-a întâmplat nimic. Ar fi fost un penalty foarte uşor acordat", au scris şi cei de la The Independent.

Liverpool - Real Madrid 2-5

Real Madrid a învins-o, marţi seară, pe Anfield, cu scorul de 5-2, pe Liverpool, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Madrilenii au fost conduşi cu 2-0, dar s-au impus cu 5-2, într-un meci spectaculos arbitrat de Istvan Kovacs, partidă marcată de greşelile ambilor portari, dar şi de "dublele" reuşite de Vinicius şi Benzema.

Darwin Nunez a deschis scorul pentru Liverpool în minutul 4, cu un gol cu călcâiul, primul jucător care marchează în acest fel contra Realului în Liga Campionilor după ivorianul Didier Drogba, în 9 aprilie 2013, când juca la Galatasaray.

Liverpool a majorat scorul în minutul 14, prin Salah, care a profitat de o preluare greşită a portarului Courtois.

Pentru Real Madrid au marcat Vinicius, în minutele 21 şi 36, Militao, în minutul 47, şi Benzema, în minutele 55 şi 67.

Golul din minutul 36 marcat de Vinicius a venit după o greşeală a portarului Alisson, care a degajat balonul chiar în jucătorul madrilenilor.

Real Madrid a devenit doar a doua echipă din istoria competiţiilor europene care a marcat cinci goluri într-un singur meci împotriva lui Liverpool, după Ajax în decembrie 1966 în Cupa Campionilor Europeni (5-1).

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de arbitrii asistenţi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Horaţiu Feşnic. În camera VAR s-au aflat Massimiliano Irrati şi Marco Guida (ambii din Italia).

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare