Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benzema s-a întors din vacanţă cu 17 zile întârziere. Clubul Al-Ittihad, "furios"

Benzema s-a întors din vacanţă cu 17 zile întârziere. Clubul Al-Ittihad, "furios"
Comentarii

Karim Benzema (36 de ani) s-a întors din vacanţă cu 17 zile întârziere, iar clubul Al-Ittihad s-a arătat "furios" la adresa francezului.

Reacţia clubului Al-Ittihad cu privire la Benzema

Atacantul francez Karim Benzema, aflat de mai multe săptămâni în conflict cu clubul său, Al-Ittihad, s-a întors joi la Jeddah, în Arabia Saudită, cu 17 zile întârziere, a aflat vineri AFP de la o sursă apropiată clubului, care este "furios pentru ceea ce s-a întâmplat".

Benzema plecase în vacanţă în urmă cu mai bine de trei săptămâni, după ce şi-a dezactivat contul de Instagram, urmărit de 76 de milioane de persoane.

Câştigătorul Balonului de Aur 2022 se afla în Mauritius de mai multe zile, cel puţin până lunea trecută, potrivit unei alte surse.

"Benzema a sosit joi seara, cu 17 zile întârziere. El ar fi trebuit să se întoarcă la 2 ianuarie", a precizat sursa citată pentru AFP. Clubul este "furios pentru ceea ce s-a întâmplat", nereuşind să-l contacteze "de zece zile". Coechipierii fotbalistului au reluat antrenamentele vinerea trecută.

O reuniune va avea loc cu conducerea clubului şi cu antrenorul, argentinianul Marcel Gallardo, pentru a se discuta "viitorul jucătorului", a precizat sursa, care a respins totuşi ideea unei plecări în iarnă a jucătorului de 36 de ani, foarte criticat în ultimele săptămâni după o serie de prestaţii dezamăgitoare.

În acest sezon, Karim Benzema a marcat 9 goluri şi a oferit 5 pase de gol, mult în urma lui Cristiano Ronaldo, care are 20 de goluri şi 9 pase de gol la Al-Nassr.

Afla mai multe despre: karim benzemaal ittihadarabia saudita 

viewscnt
Articole similare