Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al-Ittihad i-a găsit înlocuitor lui Karim Benzema! Şeicii sunt aproape de un câştigător de Cupă Mondială

Al-Ittihad i-a găsit înlocuitor lui Karim Benzema! Şeicii sunt aproape de un câştigător de Cupă Mondială

Transferuri

Comentarii

Atletico Madrid este aproape de a ajunge la o înţelegere cu Al-Ittihad asupra împrumutului argentinianului Angel Correa (28 de ani) până la sfârşitul sezonului.

Câştigător al Cupei Mondiale cu naţionala Argentinei în Qatar, în 2022, Correa este aproape să o părăsească pe Atleti după nouă sezoane petrecute la Madrid şi să semneze cu Al-Ittihad, formaţie din prima ligă din Arabia Saudită, anunţă Fabrizio Romano.

Correa a semnat cu Atletico în 2015, de la San Lorenzo. Madrilenii au plătit atunci 10.500.000 de euro echipei din Argentina.

Atacantul cu dublă cetăţenie care poate juca central sau pe partea dreaptă a atacului este aproape de cota 400 din punct de vedere al meciurilor disputate în tricoul formaţiei antrenate de Diego Simeone.

397 de meciuri a jucat Angel Correa pentru echipa din Madrid. Correa a marcat 74 de goluri şi a oferit 58 de pase decisive.

Al-Ittihad, clubul care s-a interesat de Angel Correa sub formă de împrumut se orientează către un nou jucător ofensiv în cazul unei plecări a lui Karim Benzema, înapoi în Europa.

Echipa din Jeddah are parte de un sezon dezastruos. Campioana Arabiei Saudite este in afara locurilor care le asigură prezenţa în competiţiile continentale.

Benzema a fost adus în Arabia Saudită alături de alţi jucători importanţi ale marilor campionate europene, în vara anului 2023. N'Golo Kante şi Fabinho au ajuns la Al-Ittihad în vară.

Atletico s-a mişcat repede şi i-a găsit deja înlocuitor lui Correa. Italianul Moise Kean va semna sub formă de împrumut cu echipa din capitala Spaniei, până la sfârşitul sezonului.

Atletico Madrid, aproape de Horaţiu Moldovan

Atletico este aproape să realizeze şi transferul portarului român, Horaţiu Moldovan (25 de ani). Gigantul din Spania este aproape să plătească clauza de reziliere din contractul lui Moldovan, 800.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: karim benzemaangel correaatletico madridal ittihad 

viewscnt
Articole similare