Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"L-am găsit pe Cicâldău". Mihai Rotaru exultă după ce l-a transferat pe colegul lui Kvaratskhelia

"L-am găsit pe Cicâldău". Mihai Rotaru exultă după ce l-a transferat pe colegul lui Kvaratskhelia
Comentarii

Universitatea Craiova l-a transferat pe internaţionalul georgian Anzor Mekvabishvili (22 de ani), în această iarnă.

Mijlocaşul cu 13 selecţii în naţionala Georgiei este aproape de a semna cu Universitatea Craiova. Universitatea Craiova este la al treilea transfer al acestei perioade de mercato, după Denil Maldonado şi Pyry Soiri.

Patronul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, este entuziasmat după transferul internaţionalului georgian.

Mihai Rotaru: "Este un transfer la care s-a muncit foarte mult"

"Un transfer la care s-a muncit foarte mult, dar tocmai de aceea satisfacţia este cu atât mai mare. Este un jucător de mijlocul terenului, un box to box care poate juca şi număr 6.

A fost căpitanul Georgiei U21 în turneul de excepţie pe care l-au făcut când au terminat pe primul loc într-o grupă cu Portugalia, Olanda si Belgia", a declarat Mihai Rotaru, la Fanatik.

750.000 de euro au plătit oltenii pentru transferul jucătorului în vârstă de 22 de ani, celor de la Dinamo Tbilisi. Echipa din capitala statului Georgia va păstra un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

Mihai Rotaru a insistat în această iarnă şi pentru transferul lui Alexandru Cicâldau, dar nu a reuşit să-l repatrieze pe mijlocaşul echipei naţionale. Patronul echipei de pe locul trei din Superliga a continuat analiza fotbalistului adus din Georgia.

"La doar 22 de ani are deja 13 selecţii în echipa mare a Georgiei, echipa ce are şanse mari să ajungă la turneul final de anul acesta din Germania. Am căutat un jucător pe profilul lui Cicâldau pentru Universitatea Craiova şi în sfârşit l-am găsit. De aceea am insistat să-l aducem la Craiova", a mai spus Mihai Rotaru.

Pe patru ani şi jumătate se va întinde înţelegerea lui Mekvabishvili cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotaruanzor mekvabishviligeorgia 

viewscnt
Articole similare