Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid - FCU Craiova 4-3. Ăsta e Realu' din Giuleşti. Spectacol în ploaie şi o ”remontada” incredibilă a trupei lui Bergodi

VIDEO | Rapid - FCU Craiova 4-3. Ăsta e Realu' din Giuleşti. Spectacol în ploaie şi o ”remontada” incredibilă a trupei lui Bergodi

Superliga

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 4-3, formaţia FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 21-a. Oaspeţii au condus cu 3-1, dar gazdele au revenit şi au obţinut, în cele din urmă, victoria.

VIDEO | Rapid - FCU Craiova 4-3 (Krasniqi 43, Rrahmani 76 pen, Onea 82, Burmaz 90+4 / Albu 25, Baetan 51, Blidar 56)


Min 90+11. Final de meci.

Min 90+4. GOOOL Rapid. Giuleştenii sunt în delir. ”Remontada” este completă. Burmaz marchează şi produce o ”explozie” de fericire.

Min 90. Se arată 10 minute de prelungire.

Min 86. Ocazie Craiova. Blănuţă are o cursă individuală superbă, dar finalizarea nu este pe măsură. În careu aştepta, demarcat, Chiţu.

Min 84. Ocazie Rapid. Rrahmani este apraoape de ”dublă”, dar finalizarea sa nu ajunge în plasa porţii lui Gurău, aşa cum s-a întâmplat şi la faza penalty-ului.

Min 82. GOOOL Rapid. ”Remontada” marca Giuleşti. Onea aduce egalarea cu un şut pe colţul scurt, care a intrat în poartă şi datorită erorii comise de portarul Gurău.

Min 76. GOOOL Rapid. Rrahmani transformă lovitura de la 11 metri. Kosovarul revine cu gol pentru giuleşteni.

Min 74. Penalty Rapid. Giuleştenii beneficiază de o lovitură de la 11 metri, după verificarea îndelungată ce a avut loc în cabina VAR.

Min 56. GOOOL Craiova. Blidar înscrie şi el. Oltenii cuceresc Giuleştiul. Trupa lui Bergodi are nevoie să revină repede ca să mai scoată ceva din acest meci.

Min 54. Ocazie Rapid. Funsho ratează în situaţie de unu la unu cu portarul advers.

Min 51. GOOOL Craiova. Oltenii mai produc un ”şoc” în Giuleşti. Baeten marchează şi craiovenii sunt din nou în avantaj.

Min 46. Începe repriza a doua,

Min 45+6. Pauză.

Min 43. GOOOL Rapid. Krasniqi aduce egalarea pe tabelă. Este primul gol pentru kosovar la formaţia bucureşteană. Giuleştenii revin în joc.

Min 38. Ocazie Rapid. Giuleştenii caută să marcheze. Săpunaru este şi el aproape de ţintă, dar tot fără succes.

Min 35. Ocazie Rapid. Hasani iese la rampă, dar fără succes. Tot oltenii sunt la conducerea tabelei.

Min 30. Ocazie Rapid. Djokovic are şi el o situaţie bună de a înscrie.

Min 25. GOOOL Craiova. Albu prinde o super-execuţie şi îl învinge pe Moldovan, care nu are nici măcar o şansă. Autorul golului îşi dă tricoul jos în momentul celebrării şi este avertizat cu un cartonaş galben.

Min 21. Ocazie Craiova. Bauza trimite un şut pe centrul porţii, dar Moldovan este la post şi respinge.

Min 17. Ocazie Craiova. Oltenii ameninţă serios poarta gazdelor. Moldovan are partea sa de vină.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start:

  • Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Braun - Oaidă, Djokovic, Cîrjan - Hasani, Rrahmani, Krasniqi: Rezerve: Drăghia, Dr. Grigore, I. Cristea, Bădescu, Funsho, El Sawy, Albu, Ioniţă II, Burmaz, Soni, Ungureanu; Antrenor: Cristiano Bergodi
  • FCU Craiova: Gurău - Negru, Kvakic, Lacroix, Padula - Achim, Albu - Baeten, Bauza, Blidar - Chiţu; Rezerve: Mogoşanu, R. Popa, Mascarenhas, Henriques, Asamoah, Vl. Pop, Mario Ilie, Sidibe, Bahassa, Blănuţă, Ibrahim; Antrneor: Giovanni Costantino

Rapid vrea să spargă gheaţa pe teren propriu în faţa echipei lui Adrian Mititelu. De la revenirea ambelor echipe în primul eşalon al fotbalului românesc, Rapid nu a reuşit să se impună pe teren propriu împotriva oltenilor.

Un rezultat de egalitate şi două înfrângeri au înregistrat rapidiştii în meciurile directe din 2021.

Rapid a obţinut prima victorie împotriva Craiovei din 2021 în turul acestui campionat. Giuleştenii au dezlănţuit tunurile pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

Marko Dugandzic, Cristi Săpunaru, Claudiu Petrila şi Albion Rrahmani au fost marcatorii Rapidului în victoria echipei lui Cristiano Bergodi cu scorul de 5-2.

Pentru Albion Rrrahmani, meciul cu FC U Craiova a fost primul său meci oficial în tricoul echipei din Capitală. Rapid este pe locul patru în campionat, cu 33 de puncte după 21 de etape.

FC U Craiova a încheiat anul 2023 cu o serie de trei victorii. Echipa lui Adrian Mititelu s-a apropiat de zona locurilor de play-off cu cele nouă puncte obţinute în ultimele trei etape. Echipa antrenată de Giovanni Costantino vrea să obţină încă un rezultat pozitiv în Giuleşti.

FC U Craiova 1948 ocupă poziţia a noua în clasamentul Superligii, cu 27 de puncte, la trei puncte distanţă de ultimul loc de play-off, ocupat de Farul.

Afla mai multe despre: rapid fcu craiovasuperligarapidfcu craiova 

viewscnt
Articole similare