Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Tottenham a renunţat la un câştigător de UEFA Champions League: "Mult noroc!"

OFICIAL | Tottenham a renunţat la un câştigător de UEFA Champions League: "Mult noroc!"

Premier League

Comentarii

Ivan Perisic (34 de ani) a fost împrumutat la formaţia din ţara sa natală, Hajduk Split, până la finalul sezonului.

Experimentatul jucător de bandă stângă croat a fost împrumutat până la finalul sezonului la clubul care l-a crescut şi l-a lansat în fotbal, Hajduk Split.

Jucătorul adus de Spurs de la Inter în 2022 a petrecut un an şi jumătate la Londra. Perisic a suferit o accidentare gravă la începutul actualei stagiuni, o ruptură a ligamentelor încrucişate, în timpul meciului cu Sheffield United.

Spurs a decis să-l împrumute la clubul său de suflet, deşi va rămâne indisponibil până spre finalul stagiunii. Pentru Perisic este o oportunitate să-i recompenseze pe fanii celor de la Hajduk pentru anii petrecuţi acolo în perioada junioratului.

"Am ajuns la un acord cu Hajduk Split pentru împrumutul lui Ivan Perisic pentru restul sezonului.

Jucătorul versatil de flanc stâng a apărut în fiecare dintre primele şase meciuri ale sezonului, înregistrând două pase decisive, înainte de a suferi o accidentare gravă la ligamentul încrucişat anterior în septembrie.

După ce ni s-a alăturat în mai 2022, internaţionalul croat a făcut 50 de meciuri pentru club, marcând un gol şi oferind 14 pase decisive.

Îi urăm lui Ivan toate cele bune pentru viitor." a fost anunţul celor de la Tottenham Hotspur, pe site-ul clubului.

Ivan Perisic a cucerit trofeul UEFA Champions League în sezonul 2019-2020, alături de Bayern Munchen. Croatul a fost împrumutat de Inter la Bayern Munchen în 2019.

Afla mai multe despre: tottenham hotspurspursivan perisicpremier league 

viewscnt
Articole similare