Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Spaniolii fac anunţul momentului despre transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid!

BREAKING NEWS | Spaniolii fac anunţul momentului despre transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid!

Rapid

Comentarii

Disputat de Betis şi Atletico Madrid, Horaţiu Moldovan (25 de ani) ţine capul de afiş în presă cu transferul iminent în LaLiga, campionat de top din Europa. Presa din Spania face un anunţ important despre transferul portarului Rapidului şi al naţionalei României.

Atletico Madrid îi ia faţa lui Betis în cursa pentru transferul lui Horaţiu Moldovan, portar care a atras atenţia cluburi importante prin prestaţiile sale de la Rapid şi de la echipa naţională a României. Spaniolii oferă o veste foarte bună pentru Rapid.

Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid din sezonul viitor, veste excelentă pentru Rapid!

Transsferul lui Horaţiu Moldovan este iminent, dar se pare că Rapid poate aveea de câştigat, în ciuda faptului că îl va pierde pe portar. Potrivit Relevo, transferul lui Moldovan la Atletico Madrid este gândit în perspectiva sezonului viitor, când Ivo Grbic ar urma să plece - în vară - la finalul contractului cu echipa de pe Wanda Metrpolitano.

Asta înseamnă că Horaţiu Moldovan ar putea rămâne să apere la Rapid până la finalul sezonului în curs. Vestea este exclentă atât pentru Rapid, care n-ar mai fi nevoită să caute portar până în vara lui 2024, dar şi pentru Moldovan, care ar fi în proporţie de 99% sigur de locul în poarta României la EURO 2024.

De asemenea, sursa citată scrie că Horaţiu Moldovan şi-a dat acordul să semneze un contract pe patru ani cu Atletico, club care urmează să-i plătească clauza de reziliere a contractului cu Rapid, în valoare de 800.000 de euro.

  • 2,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: horatiu moldovantransferatletico madridrapidsuperligaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare