Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bine, mă, zici că ies, dar nu ies”. Explicaţiile lui MM Stoica după schimbarea efectuată de FCSB în minutul 25. Exemplul dat: ”L-a făcut de tot râsul” | EXCLUSIV

”Bine, mă, zici că ies, dar nu ies”. Explicaţiile lui MM Stoica după schimbarea efectuată de FCSB în minutul 25. Exemplul dat: ”L-a făcut de tot râsul” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei FCSB-ului cu Mioveni, scor 5-1, MM Stoica a fost întrebat despre schimbarea rapidă a lui Răzvan Oaidă, efectuată în minutul 25, când acesta a fost înlocuit cu Malcom Edjouma, marcatorul primului gol.

FCSB a reuşit să obţină cea mai clară victorie din acest sezon în etapa a 19-a a Superligii, scor 5-1 împotriva lui CS Mioveni, în al doilea meci cu Leo Strizu antrenor principal.

Unul dintre cele mai discutate momente din acest meci nu a avut vreo legătură cu desfăşurarea meciului. Răzvan Oaidă a fost înlocuit cu Malcom Edjouma după doar 25 de minute, iar chiar francezul a fost cel care a deschis scorul.

Au existat speculaţii că Gigi Becali a fost cel care a realizat schimbarea şi au fost ridicate semne de întrebare în legătură cu felul în care l-ar putea afecta pe Oaidă această înlocuire.

MM Stoica a afirmat că fotbalistul nu a fost atât de deranjat de înlocuire şi a explicat că mutarea a ţinut doar de considerente tactice, nu de atitudinea sa.

În plus, managerul general de la FCSB a dat exemplu momentul controversat când Kepa a refuzat să fie schimbat de Maurizio Sarri în finala Cupei Ligii, chiar înaintea loviturilor de departajare.

”Bine, mă, zici că ies, dar nu ies”

MM Stoica a explicat că unii fotbalişti reacţionează neaşteptat de urât în astfel de momente, astfel că lipsa unei reacţii din partea lui Oaidă spune multe.

Din moment ce, după cinci minute de la schimbare, s-a dat gol, s-a deblocat meciul şi după aia s-a câştigat en fanfare, nu ai ce explicaţii să dai.

A mai fost ceva. Edjouma a intrat la Botoşani şi a dat golul victoriei şi a fost o dilemă foarte mare. Începi echipa cu primul 11 de la Botoşani, că echipa a câştigat, sau cu Edjouma, că a dat golul victoriei?

Aia era o mutare importantă, dacă joci cu Oaidă sau Edjouma, doi jucători complet diferiţi ca profil. Chiar dacă e aceeaşi poziţie în teren. Iar cu Edjouma câştigai şi talie.

Erau considerente tactice, nu avea nicio legătură cu atitudinea lui Oaidă, nu are cum să aibă atitudine proastă.

Kepa nu a vrut să iasă. Kepa l-a sfidat pe Sarri, l-a făcut de tot râsul. <<Bine, mă, tu zici că ies, dar eu nu ies>>”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: oaidă 

viewscnt
Articole similare