Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nae Constantin, ”săgeţi” către fanii Petrolului după meciul cu tribune aproape goale din Cupă: ”Mulţi sunt pe Facebook, comentează”. Ce spune despre problemele financiare

Nae Constantin, ”săgeţi” către fanii Petrolului după meciul cu tribune aproape goale din Cupă: ”Mulţi sunt pe Facebook, comentează”. Ce spune despre problemele financiare

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a fost eliminată din Cupa României de FC U Craiova, după ce a pierdut ultimul meci din grupă, scor 0-1. Stadionul Ilie Oană a fost neaşteptat de gol, aspect care l-a deranjat pe tehnicianul ”lupilor galbeni”, Nae Constantin (49 de ani)

Petrolul Ploieşti avea speranţe să pătrundă în următoarea rundă a Cupei României, având nevoie de o victorie împotriva celor de la FC U Craiova pentru a spera la calificare.

Din păcate pentru ”lupii galbeni”, oltenii au fost cei care au obţinut victoria şi accederea în sferturile competiţiei, după ce s-au impus cu 1-0 pe stadionul Ilie Oană.

Obişnuită să joace în faţa unor tribune mai pline, Petrolul nu a putut conta pe susţinerea mai multor fani la meciul din Cupa României, aspect care l-a deranjat pe Nae Constantin.

Afectată de grave probleme financiare, gruparea prahoveană are nevoie de tot ajutorul de care poate face rost, iar banii din vânzarea biletelor ar mai fi putut rezolva din problemele de la Ploieşti.

La flash-interviul de după meci, Nae Constantin a recunoscut că nu există promisiuni în legătură cu plata restanţelor, ci doar ”speranţe”.

”Mulţi sunt pe Facebook acum şi comentează ce şi cum”

În plus, antrenorul de 49 de ani a lansat ”săgeţi” către fanii care nu au fost prezenţi la meci, dar care stau pe reţelele de socializare şi critică echipa.

Nu a fost prea clar regulamentul, cel puţin pentru mine sau pentru noi. Am avut situaţia de a marca înainte de a primi golul, probabil dacă marcam puteam să mergem mai departe.

Asta a fost, s-a terminat, mergem înainte, mai avem două meciuri foarte grele în acest final de an şi sper să scoatem cât mai multe puncte.

Ne-au lipsit mijlocaşii centrali, amândoi cu probleme, şi Takayuki, şi Jair. Nu am vrut să riscăm prea mult. Cred că meritau şi ceilalţi să joace.

(n.r. există promisiuni în legătură cu banii?) Avem speranţe şi... nu ştiu, mi-aş dori din tot sufletul să se rezolve ceva din problemele noastre, dar... speranţe.

Cei care ne iubesc au fost prezenţi aici, indiferent de vreme, indiferent de competiţie şi le mulţumesc din tot sufletul. Mulţi sunt pe Facebook acum cred şi comentează ce şi cum”, a declarat Nae Constantin.

Afla mai multe despre: nae constantin 

viewscnt
Articole similare