Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni, discurs aprins după înfrângerea incredibilă suferită în Ligue 2: ”Domnul, nu pot să îi spun arbitrul, să îşi ia fluierul şi să îl pună undeva, să nu îl mai vedem”

Boloni, discurs aprins după înfrângerea incredibilă suferită în Ligue 2: ”Domnul, nu pot să îi spun arbitrul, să îşi ia fluierul şi să îl pună undeva, să nu îl mai vedem”

Fotbal

Comentarii

Formaţia Metz, antrenată de Ladislau Boloni, fost învinsă, luni seară, cu scorul de 6-3, de echipa Guingamp, la capătul unui meci nebun contând pentru etapa a opta a ligii secunde din Franţa.

Boloni, discurs aprins după înfrângerea incredibilă suferită în Ligue 2

Tehnicianul Ladislau Boloni a criticat prestaţia arbitrului Pierre Gaillouste la meciul pierdut de Metz, scor 3-6, cu Guingamp, în etapa a opta a ligii secunde franceze. Boloni consideră că arbitrul "a făcut spectacol" şi că eliminările jucătorilor săi nu au fost corecte.

"Am pierdut din cauza arbitrajului? Sigur, este foarte clar. Domnul care a fost acolo, nu vreau să-i spun arbitru, a făcut spectacol.

Din păcate, denaturează nu numai rezultatul, dar a distrus şi munca multor oameni. Am început foarte bine, dar cum să acorzi acel prim penalty...

Apoi cartonaşul galben al lui (n.r. Kiki) Kouyaté este extrem de discutabil. Nu-l atinge, jucătorul se dă spectacol, strigă, plânge...

Mă întreb cum se pregăteşte, tipul ăsta vrea să fie arbitru în prima divizie sau deja este... Doamne! Al doilea penalty şi eliminarea...

Este <<no comment>>. Ia-ţi fluierul şi pune-l undeva, să nu-l mai vedem şi să-l uităm. Nu vreau neapărat să-mi apăr echipa, dar în mod normal în minutul 20 era 3-0, chiar dacă poate nu am fi câştigat.

Daca esti arbitru ai un pic de pedagogie in cap... dacă regret absenţa VAR în Ligue 2? Ah, da, mult de tot.  Păcat, mai ales când vezi ce se întâmplă în fotbalul francez...

(n.r. despre Alexandre Oukidja, care a ieşit în lacrimi după eliminare) A fost eliminat degeaba, zero greşeli, şi o să ia patru meciuri, sau cinci. Şi el (n.r. arbitrul) va fi acasă, liniştit", a spus Boloni după meci.

Afla mai multe despre: boloni 

viewscnt
Articole similare