Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Becali, o nouă lovitură în plin pentru Hagi. FCSB i-a furat fotbalistul Farului: "Totul e despre bani şi-n fotbal"

BOOM! Becali, o nouă lovitură în plin pentru Hagi. FCSB i-a furat fotbalistul Farului: "Totul e despre bani şi-n fotbal"galerie foto

FCSB

Comentarii

Pe lângă Luis Phelipe şi Baba Alhassan, FCSB l-a transferat, în această iarnă, şi pe Nana Antwi, care încă n-a apucat să debuteze la vicecampioana României.

Fundaşul dreapta ghanez a fost dorit insistent în actuala perioadă de transferuri şi de Farul Constanţa. În cele din urmă, fotbalistul de 23 de ani a preferat să semneze cu FCSB.

Gheorghe Hagi l-a remarcat pe Antwi în meciurile directe cu armenii de la FC Urartu, în preliminariile Conference League, când fundaşul dreapta a şi reuşit să marcheze un gol.

„La Nana este puţin diferit faţă de Ngezana, totuşi a făcut un contact cu Europa. A fost în Armenia, s-a acomodat oarecum cu tot ce înseamnă Europa. Este cu totul altceva FCSB, este foarte încântat de ce a găsit la FCSB. Zic că o să fie un câştig.

Ştiu şi că Gică Hagi l-a dorit foarte mult, chiar vorbeam cu Zoli Iaşko şi mi-a confirmat că le-a plăcut foarte mult şi lor şi n-au reuşit să îl transfere. Până la urmă, totul e despre bani şi în fotbal”, a spus Florin Vulturar, potrivit fanatik.ro.

Deşi l-a transferat, FCSB nu-l poate folosi pe Antwi, care încă aşteaptă permisul de muncă pentru a putea evolua în campionatul României.

  • 275 de mii de euro valorează Nana Antwi, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsbfarulhagiantwi 

viewscnt
Articole similare