Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bornă istorică pentru Pique la Barcelona. Shakira, elogii pentru partenerul ei: ”Nu cred că am avut 600 de concerte. Realizările tale sunt fără precedent”

Bornă istorică pentru Pique la Barcelona. Shakira, elogii pentru partenerul ei: ”Nu cred că am avut 600 de concerte. Realizările tale sunt fără precedent”
Comentarii

Cântăreaţa columbiană Shakira i-a adus un omagiu partenerului ei de viaţă, fotbalistul Gerard Pique, care a ajuns la 600 de meciuri pentru FC Barcelona.

Pique a jucat, duminică, meciul 600 pentru FC Barcelona, în victoria cu Osasuna, scor 4-0, din etapa a 28-a din La Liga.

Bornă istorică pentru Pique. Shakira, elogii pentru partenerul ei: ”Nu cred că am avut 600 de concerte. Realizările tale sunt fără precedent”

"600 de meciuri! Nu cred că am avut 600 de concerte. Realizările tale sunt fără precedent. Istoria este un prezent continuu şi eşti aici pentru a continua să o construieşti, pe a ta, a clubului tău, a noastră şi a generaţiilor viitoare.

Eşti făcut dintr-un material pe care numai Dumnezeu îl cunoaşte şi pentru mine eşti cel mai bun exemplu de luptă, perseverenţă şi sinceritate pentru copiii noştri. În aceşti ani cu tine mi-am dat seama că ai venit pe această lume pentru a schimba paradigmele.

Mai ai atât de multe de oferit! În fotbal şi în atâtea alte aspecte ale vieţii tale extraordinare. Pentru că nu există şi nici nu va mai fi un alt Gerard Piqué. Un om excepţional", a scris Shakira pe Instagram.

Shakira şi Pique formează un cuplu de 11 ani şi au doi copii împreună: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Odată cu victoria categorică obţinută duminică seara, FC Barcelona a urcat pe locul trei în La Liga, cu 51 de puncte, după 28 de etape, dar are un meci mai puţin faţă de principalele contracandidate la locul secund în Primera Division.

Pe catalani îi despart însă 12 puncte de liderul Real Madrid, astfel că şansele la tltlu sunt aproape de zero.

Afla mai multe despre: shakirapiquebarcelona 

viewscnt
Articole similare