Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING |130 de milioane € pentru 3 jucători! Real Madrid sparge banca: Florentino Perez, de neoprit!

BREAKING |130 de milioane € pentru 3 jucători! Real Madrid sparge banca: Florentino Perez, de neoprit!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid pregăteşte deja campaniile de transfer viitor, focusându-se pe 2024, cu obiectivul de a întineri lotul de pe "Santiago Bernabeu". Presa din Spania a aflat trei nume de jucători care sunt pe lista lui Florentino Perez, preşedintele care e gata să sparga banca.

Spaniolii susţin că Real Madrid e gata să plătească 130 de miliaone de euro pentru trei jucători, doi fiind tineri de perspectivă, iar unul dintre ei de la finalista sezonului trecut de Liga Campionilor, Inter Milano. Rămâne de văzut, însă, dacă Perez va reuşi tot ce-şi propune.

Florentino Perez plăteşte 130 de milioane de euro pentru 3 jucători noi la Real Madrid

Plecarea brazilianului Marcelo de la Real Madrid are şi acum ecouri pe "Santiago Bernabeu". Florentino Perez şi Carlo Ancelotti n-au reuşit să-i găsească înlocuitor nici în persoana lui Ferland Mendy, dar nici în cea a lui Fran Garcia, tânărul adus în vară de la Rayo Vallecano.

Ca atare, Florentino Perez caută în continuare o variantă de înlocuire a brazilianului care a făcut istorie în tricoul lui Real Madrid. Presa din Spania scrie că Real Madrid îl vrea pe italinaul Federico Dimarco (25 de ani), fotbalistul care a jucat finala Ligii Campionilor în sezonul trecut cu Inter.

Preţul lui Dimarco va fi unul mare: 70 de milioane de euro, pe care spaniolii susţin că Real Madrid n-ar avea nicio problemă să-l achite. Un alt nume de pe lista Realului este mexicanul Santiago Gimenez (22 de ani), de la Feyenoord, atacant care rupe plasele în campionatul Olandei, cu 10 goluri marcate în opt meciuri din toate competiţiile.

Sezonul trecut, Gimenez a marcat 28 de goluri şi a livrat trei pase de gol în 50 de partide din toate competiţiile, iar prestaţiile sale l-au adus în atenţia lui Real Madrid. Presa din Spania spune că preţul de transfer al lui Santiago Gimenez este de 50 de milioane de euro.

Un alt fundaş stânga aflat în vizorul lui Florentino Perez la Real Madrid este Valentino Barco (19 ani), fotbalistul argentinianilor de la Boca Juniors, unul dintre fundaşii stânga de mare viitor pe care îi oferă fotbalul mondial în prezent.

Se pare că, potrivit informaţiilor obţinute de jurnaliştii din Spania, Barco are în contractul său cu Boca Juniors o clauză de reziliere de 10 milioane de euro, accesibilă celor de la Real Madrid. Valentino Barco este om de bază în echipa Bocăi Juniors, pentru care a jucat 21 de partide în acest sezon, timp în care a marcat o dată şi a livrat 3 pase decisive.

  • 130 de milioane de euro ar urma să "spargă" Real Madrid pentru cele trei transferuri dorite de Florentino Perez

Afla mai multe despre: real madridflorentino pereztransferurifederico dimarcovalentino barcosantiago gimenez 

viewscnt
Articole similare