Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Bomba" lui Rotaru, pe modelul Mitriţă. Surpriză: revenire de senzaţie!

BREAKING | "Bomba" lui Rotaru, pe modelul Mitriţă. Surpriză: revenire de senzaţie!
Comentarii

Universitatea Craiova pregăteşte încă un transfer important pentru reluarea campionatului, odată cu noul an. După ce l-a luat pe Pyry Soiri, fundaş dreapta din naţionala Finlandei, Mihai Rotaru pregăteşte o "bombă", o mutare pe modelul celei făcute cu Alexandru Mitriţă (28 de ani).

În vara lui 2023, Alexandru Mitriţă a fost readus la Uuniversitatea Craiova, gratis, după ce şi-a terminat contractul cu americanii de la New York City. Mihai Rotaru pregăteşte încă o astfel de mutare, cu un nume important din istoria recentă a Universităţii Craiova.

"Bomba" lui Mihai Rotaru, pe modelul Mitriţă! Alexandru Cicâldău, înapoi în Bănie

Se lucrează la revenirea lui Alexandru Cicâldău (26 de ani) la Universitatea Craiova. Potrivit site-ului 3minute.net, Mihai Rotaru îl vrea în Bănie pe Cicâldău, mijlocaşul central vândut în 2021 cu peste 6 milioane de euro la Galatasaray, în Turcia, şi negociază revenirea lui la echipă.

Este o mutare făcută pe modelul revenirii lui Alexandru Mitriţă, care s-a întors în România şi străluceşte la echipa antrenată de Ivaylo Petev. Universitatea Craiova îşi doreşte un mijlocaş central de calitate, iar Cicâldău este ţinta principală, asta după ce numele brazilianului Jair a apărut şi el ca fiind pe lista oltenilor.

Mihai Rotaru vrea să se mişte repede şi să nu repete greşeala făcută cu Alexandru Băluţă, care a fost deturnat de FCSB din drumul către Oltenia, mai scrie sursa citată. Alexandru Cicâldău mai are contract cu Galatasaray până în vara lui 2026, iar varianta cea mai plauzibilă pentru revenirea la Craiova ar fi cea a împrumutului.

În prezent, Alexandru Cicâldău joacă sub formă de împrumut la Konyaspor, în Turcia, trimis de Galatasaray.

  • 4 - patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Cicâldău în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: universitatea craiova transfer alexandru cicaldaualexandru cicaldau transfer universitatea craiovauniversitatea craiova alexandru cicaldau transferalexandru cicaldau transfer universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare