Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Budescu nu mai merge la Chiajna şi semnează cu un club de mare tradiţie din fotbalul românesc

BREAKING | Budescu nu mai merge la Chiajna şi semnează cu un club de mare tradiţie din fotbalul românesc

Fotbal intern

Comentarii

Constantin Budescu s-a despărţit de Farul, la jumătatea acestei luni, iar acum este dorit insistent de cluburi importante din Liga a II-a.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Fără meci oficial jucat de la finalul lunii martie, mijlocaşul în vârstă de 35 de ani nu duce lipsă de oferte şi e foarte aproape de a semna cu o echipă din liga secundă.

Dorit insistent şi de Concordia Chiajna, unde Gabi Tamaş ocupă postul de director sportiv, Constantin Budescu va juca, cel mai probabil, la o contracandidată a ilfovenilor în cursa pentru promovare.

Mijlocaşul poate semna cu FC Argeş. Piteştenii au intrat într-o nouă eră odată cu venirea lui Dani Coman în conducerea clubului, iar prima mare lovitură a conducătorului va fi aducerea la echipă a lui Constantin Budescu.

După ce au picat negocierile cu CFR Cluj, Dani Coman a ajuns la un acord cu reprezentanţii lui FC Argeş.

”Se propune iniţierea unui proiect de hotărâre prin care să se aprobe desemnarea domnului Dumitru Dănuţ Coman, din partea Municipiului Piteşti, ca membru in Consiliul Director al Asociaţiei Clubului Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş.

Domnul Dumitru Dănuţ Coman îşi desfăşoară activitatea conform Statutului Asociaţiei Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş”, se arată în documente conform epitesti.ro.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Budescu şi Dani Coman au colaborat şi la Astra Giurgiu, când cea mai importantă performanţă a fost câştigarea campionatului, în 2016.

Odată cu venirea lui Dani Coman în conducerea clubului FC Argeş, mijlocaşul în vârstă de 35 de ani este interesat să semneze cu piteştenii.

Budescu este tentat să evolueze la o echipă care are ca obiectiv promovarea în Superligă, astfel că cele două părţi sunt foarte aproape de a bate palma.

  • 8 goluri şi 10 pase decisive a reuşit Constantin Budescu în cele 32 de meciuri jucate în actualul sezon, în toate competiţiile
  • 450 de mii de euro valorează Budescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: budescucoman 

viewscnt
Articole similare