Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Cel mai bun jucător al naţionalei României, implicat în scandalul pariurilor din Italia: "Am împrumutat bani de la el"

BREAKING | Cel mai bun jucător al naţionalei României, implicat în scandalul pariurilor din Italia: "Am împrumutat bani de la el"
Comentarii

Nicolo Fagioli (22 de ani), jucătorul suspendat timp de 7 luni în urma scandalului fotbaliştilor pariori din Serie A a dezvăluit detalii despre activitatea sa extra-sportivă.

Nicolo Fagioli: "Am împrumutat bani de la Gatti şi Drăguşin"

După ce s-a aflat verdictul despre pedeapsa sa, Nicolo Fagioli, jucătorul celor de la Juventus, a dezvăluit că a împrumutat bani de la Radu Drăguşin, fostul său coleg de la Juventus Primavera.

Pe lângă internaţionalul român, Fagioli a imprumutat sume de bani pe care le-a pariat şi de la Federico Gatti, şi el jucător legitimat la formaţia torineză.

Fagioli, pe lângă pedeapsa sa de 7 luni, din fotbal, a primit o şi o amendă de 12.500 de euro şi cinci luni de reeducare. De asemenea, jucătorul celor de la Juventus va urma un tratament terapeutic de şase luni pentru dependeţa sa de pariuri.

"Tonali este cel care mi-a spus să pariez pe site-uri ilegale. Am pariat pe AC Milan sau Torino, dar niciodată pe Juventus. Am împrumutat bani de la Gatti şi Drăguşin, dar voi returna banii tuturor", a spus Nicolo Fagioli, citat de Gazzetta dello Sport.

Nicolo Fagioli, Sandro Tonali, Nicolo Zanilo şi alţi opt fotbalişti italieni au fost prinşi că pariază pe site-uri ilegale, iar Tonali şi Zaniolo au fost excluşi din lotul naţionalei Italiei şi chemaţi la audieri.

Afla mai multe despre: italiafagioliechipa nationalatonali 

viewscnt
Articole similare