Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Mititelu vinde "în Est" un jucător important! Înţelegerea, anunţată. Nu e Bauza!

BREAKING | Mititelu vinde "în Est" un jucător important! Înţelegerea, anunţată. Nu e Bauza!

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu (54 de ani) e la un pas să vândă "în Est" un fotbalist important de la FCU Craiova 1948 şi a anunţat că "verbal ne înţelegem" cu clubul care vrea să-l cumpere pe fotbalistul echipei din Bănie.

Un jucător important de la FCU Craiova 1948, Sekou Sidibe (21 de ani), e la un pas să fie vândut de Adrian Mititelu "în Est". Fără să pronunţe numele clubului, Mititelu a anunţat interesul pentru Sidibe, unul dintre jucătorii care au jucat multe meciuri pentru olteni de la transferul în Bănie.

BREAKING | Mititelu vinde "în Est" un jucător important! Înţelegerea, anunţată. Nu e Bauza!

Juan Bauza, "perla" de la FCU Craiova 1948, mai aşteptă. Până să primească o ofertă satisfăcătoare pentru jucătorul din Argentina, Adrian Mititelu îl vinde "în Est" pe Sekou Sidibe, unul dintre cei mai importanţi jucători din ultimele sezoane de la FCU Craiova 1948.

Omul de afaceri din Craiova a anunţat că se află în negocieri pentru a-l vinde pe Sekou Sidibe, dar s-a limit să spună doar că "în Est", fără să pronunţe numele clubului interesat să-l cumpere pe tânărul jucător al "leilor" din Bănie.

"Este un jucător care a fost foarte mult timp în primul 11. S-ar putea la Sidibe să ne înţelegem cu un club. Din est. Există o propunere, noi am făcut o contrapropunere şi aşteptăm un răspuns. Verbal s-a spus că ne înţelegem", a spus Adrian Mititelu, conform Fanatik

Crescut la grupele de juniori ale lui PSV Eindhoven, Sekou Sidibe a ajuns liber de contract la FCU Craiova după ce a trecut şi pe la Emmen. De când a semnat în Bănie, Sidibe a jucat 51 de meciuri şi opt goluri pentru echipa lui Adrian Mititelu.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Sekou Sidibe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian mititelu transfer sekou sidibesekou sidibe transfer fcu craiovafcu craiova transfer sekou sidibesekou sidibe transfer in est 

viewscnt
Articole similare