Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rapid, TUN pe piaţa transferurilor! Mutarea-vedetă se face: conducerea a acceptat!

BREAKING | Rapid, TUN pe piaţa transferurilor! Mutarea-vedetă se face: conducerea a acceptat!galerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid pregăteşte încă un transfer-vedetă pe modeul Jayson Papeau, fotbalist accidentat grav. Conducerea din Giuleşti a acceptat încă o propunere de pe filiera pe care a ajuns şi Papeau în "alb-vişiniu" şi mutarea se face în perioada de transferuri din iarnă.

Rămasă fără Papeau, accidentat grav, Rapid are nevoie de un jucător cu care să se întărească în zona ofensivă. Conducerea a acceptat încă o propunere venită pe filierea pe care a ajuns şi Jayson Papeau în Giuleşti şi au pus ochii pe alt jucător care joacă în Ligue 2.

BREAKING | Rapid, TUN pe piaţa transferurilor! Mutarea-vedetă se face: conducerea a acceptat!

Cu şanse reale de a se califica în play-off-ul Superligii şi de a se lupta la titlu în anul în care va sărbători centenarul, Rapid caută întăriri pentru a nu scăpa această şansă, mai ales că a depăşit aşteptările fanilor în ceea ce priveşte performanţa în actuala stagiune.

Scouterii care l-au propus pe Jayson Papeau în Giuleşti au venit cu o nou propunere, pe care conducerea a acceptat-o, scrie site-ul 1923.ro, care anunţă că Victor Angelescu, Dan Şucu, Daniel Niculae şi Adrian Mutu şi-au dat acordul pentru transferul lui Iron Gomis (23 de ani).

Iron Gomis este un mijlocaş senegalez cu cetăţenie franceză care evoluează în Ligue 2, la Amiens, echipă care a cochetat şi cu Ligue 1. Potrivit sursei citate, Rapidul nu vrea să plătească prea mult pentru Gomis, având în vedere că fotbalistului îi expiră contractul în vara lui 2023, iar transferul urmează să se facă în perioada de mercato din iarnă.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Iron Gomis în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Iron Gomis a jucat 928 de minute în 14 meciuri din toate competiţiile la Amiens, timp în care a reuşit trei pase de gol.

Afla mai multe despre: iron gomis transfer rapidrapid transfer iron gomisrapid iron gomisrapid transfer 

viewscnt
Articole similare