Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Recomandat de MM la FCSB, semnează cu altă echipă! Antrenorul l-a dat de gol

BREAKING | Recomandat de MM la FCSB, semnează cu altă echipă! Antrenorul l-a dat de gol

FCSB

Comentarii

Joonas Tamm (31 de ani), fotbalist recomandat de Mihai Stoica la FCSB, dar lăsat să plece de Gigi Becali după doar un sezon în care a fost cel mai bun fundaş central al "roş-albaştrilor", semnează cu altă echipă.

Plecat de la FCSB liber de contract, pe uşa din dos după ce a fost criticat dur de Gigi Becali, Joonas Tamm nu va sta mult timp fără echipă. Fundaşul central estonian se află deja în negocieri cu altă formaţie interesată de transferul său, mai ales în condiţiile în care poate sosi liber de contract.

Joonas Tamm, recomandat de Mihai Stoica la FCSB, lăsat să plece gratis de Gigi Becali. Negociază cu altă echipă!

MM Stoica l-a recomandat lui Gigi Becali pe Joonas Tamm pentru transfer în vara trecută, estonul a fost lăsat să plece gratis de la FCSB după ce a intrat în colimatorul patronului din cauza evoluţiilor sale.

FCSB nu i-a prelungit contractul şi a plecat liber, dar nu va sta mult timp fără echipă. Fundaşul central se află deja în negocieri cu altă echipă interesată de serviciile sale. Joonas Tamm nu a fost convocat la naţionala Estoniei pentru meciurile din această lună, iar selecţionerul l-a dat de gol.

Joonas Tamm negociază transferul la o altă echipă, după plecare de la FCSB

Thomas Haberli, selecţionerul naţionalei Estoniei, a fost întrebat despre absenţa lui Joonas Tamm din lotul reprezentativei, iar acesta a explicat şi l-a dat de gol pe fundaşul dat afară de la FCSB. Acesta a spus că Tamm se află în negocieri cu altă echipă şi nu a vrut să rişte o accidentare.

Estonia joacă împotriva Belgiei şi a Azerbaijanului în această pauză prilejuită partidelor internaţionale.

"Sunt convins de angajamentul lui Joonas Tamm, dar situaţia lui e dificilă acum. Negociază cu un nou club, iar riscul accidentării lui era mare acum. Joonas are deja o mică leziune, putea juca normal, dar am decis că e mai bine să nu fie convocat la aceste meciuri", a declarat Thomas Haberli, conform soccernet.ee.

Contractul lui Joonas Tamm cu FCSB expiră oficial pe 30 iunie, iar acesta poate negocia cu orice club îşi doreşte să-l achiziţioneze.

Joonas Tamm a jucat 44 de meciuri (3.740 de minute) în toate competiţiile sezonului cu FCSB, timp în care a marcat de patru ori.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Joonas Tamm în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: joonas tamm transferfcsb joonas tamm transferjoonas tamm fcsbjoonas tamm fcsb mihai stoica 

viewscnt
Articole similare