Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui MM Stoica nu-i convine plecarea dictată de Gigi Becali de la FCSB: "Bineînţeles că-l păstram, dar nu plătesc eu salariile jucătorilor" | EXCLUSIV

Lui MM Stoica nu-i convine plecarea dictată de Gigi Becali de la FCSB: "Bineînţeles că-l păstram, dar nu plătesc eu salariile jucătorilor" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a declarat că nu şi-ar fi dorit ca Joonas Tamm să plece de la FCSB.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului nu a fost mulţumit de randamentul estonului, care nu a fost făcut parte din lotul FCSB-ului pentru meciul cu Rapid, ultimul din acest sezon. În plus, Tamm a luat un cartonaş galben şi a fost schimbat la pauza meciului crucial de la Ovidiu cu Farul, pierdut de FCSB cu 2-3.
 

Lui MM Stoica nu-i convine plecarea dictată de Gigi Becali de la FCSB: "Bineînţeles că-l păstram, dar nu plătesc eu salariile jucătorilor"

”Suntem în discuţii să vorbim ce jucători vor veni. (n.r. Tamm rămâne?) Nu. (n.r. dacă ar fi după tine ar rămâne?) Bineînţeles. Spun că ar fi rămas, dar nu plătesc eu salariile jucătorilor. Ultimul jucător pe care l-am propus la Steaua este Tamm.

Eu sunt preşedintelele Consiliului de Administraţie, nu am atribuţii pe linie sportivă. Conform InStat este jucătorul care a câştigat cele mai multe dueluri în Superligă, defensive şi aeriene.

Deciziile aparţin patronului şi nu are nicio importanţă ce gândesc alţii. El este cel care decide (n.r. Gigi Becali), care plăteşte şi la momentul ăsta urmărim jucători interesanţi în compartimentul ăsta”, a spus Mihai Stoica, invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report”, de pe Orange Sport.

În vârstă de 31 de ani, Joonas Tamm a ajuns la FCSB liber de contract în vara anului trecut, după şase luni petrecute la Flora Talin. Cotat de Transfermarkt la 800.000 de euro, Tamm a bifat 44 de meciuri în tricoul FCSB-ului şi a marcat de patru ori.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicatamm 

viewscnt
Articole similare