Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Şucu sparge banca la Rapid: 1,5 milioane de euro pentru doi jucători de top

BREAKING | Şucu sparge banca la Rapid: 1,5 milioane de euro pentru doi jucători de top

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti n-are parte de începutul de sezon pe care l-a dorit. Instalat în locul lui Adrian Mutu, "Briliantul" plecat la Neftchi Baku în Azerbaijan, Cristiano Bergodi nu a reuşit moment să facă Rapidul să obţină rezultatele dorite, însă primeşte sprijin din partea conducerii.

Dan Şucu, acţionarul majoritar de la Rapid, este gata să investească o sumă importantă de bani pentru două transferuri de la echipa lui Gică Hagi, Farul, campioana României. Deşi în trecut s-a spus că Rapidul a pus ochii pe "Dina" Grameni, se pare că altele sunt ţintele conducerii.

Dan Şucu vrea să facă dream-team la Rapid: 1,5 milioane de euro pentru doi campioni ai României

Rapid Bucureşti e gata să plătească aproximativ 1,5 milioane de euro pentru transferurile a doi jucători de la Farul, însă e greu de crezut că Gică Hagi va fi de acord cu suma oferită de clubul patronat de Dan Şucu şi Victor Angelescu având în vedere cine sunt cei doi fotbalişti.

Concret, se pare că Rapid Bucureşti a pus ochii pe Tudor Băluţă (24 de ani), mijlocaş la închidere, şi Andrei Borza (17 ani), fundaşul stânga care a suscitat interes şi din partea cluburilor din străinătate, dar şi din partea FCSB. 800.000 de euro oferă Rapidul pentru Borza, în timp ce pentru Băluţă sunt gata să plătească 650.000 de euro, susţine Fanatik.

Dan Şucu vrea să profite de faptul că Tudor Băluţă a intrat în ultimul an de contract cu Farul, mai scrie sursa citată, şi să obţină transferul său "la reducere". Rămâne de văzut, însă, cum se vor finaliza negocierile cu Gică Hagi, având în vedere că Farul e campioana României şi are de apărat titlul cucerit în sezonul trecut de Superligă. De asemenea, rămâne de văzut dacă "Regele" va dori să întărească o rivală din campionat.

Rapid Bucureşti i-a transferat în această vară pe Omar El Sawy (19 ani), Răzvan Oaidă (25 de ani), Iulian Cristea (28 de ani), Christopher Braun (31 de ani), Borja Valle (30 de ani), Claudiu Petrila (22 de ani), Claudiu Micosvhi (24 de ani) şi Albion Rrahmani (22 de ani).

Afla mai multe despre: rapid transferuri baluta borzarapid transfer andrei borzarapid transfer tudor balutarapid transferuri faruldan sucu transferuri rapid 

viewscnt
Articole similare