Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea a răbufnit şi a anunţat decizia după gafele lui Horaţiu Moldovan la Rapid: "Ce prostie e asta? Mi se pare normală reacţia lui, a spus că a greşit"

Conducerea a răbufnit şi a anunţat decizia după gafele lui Horaţiu Moldovan la Rapid: "Ce prostie e asta? Mi se pare normală reacţia lui, a spus că a greşit"

Rapid

Comentarii

Acţionarul minoritar de la Rapid Bucureşti, Victor Angelescu, a oferit primele impresii ale conducerii, după gafele portarului Horaţiu Moldovan (25 de ani), din înfrângerea cu FC Voluntari.

Conducerea a anunţat situaţia lui Horaţiu Moldovan, după ultimele gafe

Rapid Bucureşti a înregistrat prima înfrângere din campionat, 1-2 cu FC Voluntari, în urma unui meci în care Horaţiu Moldovan a greşit la ambele reuşite ale ilfovenilor. 

După cele 90 de minute, Horaţiu Moldovan şi-a recunoscut vina, iar comentarii despre prestaţia rapidistului au apărut imediat

Rapid şi-a arătat susţinerea faţă de Horaţiu Moldovan, iar în subiect a intrat şi Victor Angelescu. Acţionarul minoritar al Rapidului chiar s-a arătat indignat când a auzit întrebările despre trecerea pe bancă a portarului. 

Angelescu a spus clar că Horaţiu Moldovan rămâne numărul 1 în poartă, întrucât a avut prestaţii bune de când a apărut în poarta echipei. 

"Horaţiu Moldovan nu ne-a scos pe noi, el a scos echipa naţională şi a apărat excepţional, şi-a câştigat locul de titular şi în primele trei etape (n.r. - din Superliga) a fost foarte, foarte bun. Acum, să fim serioşi, că orice portar greşeşte. Mi se pare normală şi reacţia lui, a spus că a greşit, dar să fie întrebarea daca îl scoatem din poartă... Ce prostie e asta? E portarul echipei naţionale. 

Toată lumea ar trebui să aibă încredere în el. Şi campionatul ăsta, şi campionatul trecut a fost foarte bun. Nu e normal să fie pus la zid după un singur meci. Fiecare jucător are concurentul său şi e normal că dacă greşeşti de mai multe ori... De asta există rezerve. 

Repet, Horaţiu sezonul ăsta a apărat foarte bine şi asta este. De data asta a greşit (n.r. - cu FC Voluntari)", a declarat acţionarul minoritar de la Rapid, pentru Fanatik

 

Afla mai multe despre: horatiu moldovanhoratiu moldovan rapidvictor angelescu 

viewscnt
Articole similare