Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Britanicii, corigenţi la geografie. Locul disputării returulul dintre FCSB şi West Ham le-a pus probleme: ”Trebuie să câştigi, mergând în Transilvania...”

Britanicii, corigenţi la geografie. Locul disputării returulul dintre FCSB şi West Ham le-a pus probleme: ”Trebuie să câştigi, mergând în Transilvania...”

FCSB

Comentarii

FCSB şi West Ham se vor întâlni în primul meci din grupele Conference League, iar britanicii au prefaţat grupa B din care face parte formaţia din Londra.

West Ham va debuta, la Londra, în faza grupelor din Conference League, în compania vicecampioanei României, FCSB, joi, 8 septembrie, de la ora 22:00.

Alături de cele două echipe, din grupa B mai fac parte şi Anderlecht şi Silkeborg, una pe care britanicii au prefaţat-o din perspectiva lui West Ham.

Britanicii, corigenţi la geografie. Locul disputării returulul dintre FCSB şi West Ham le-a pus probleme: ”Trebuie să câştigi, mergând în Transilvania”

Scoţianul Francis McAvennie, fost atacant al ”ciocănarilor” în anii `80 şi începutul anilor '90, a precizat că grupa este una facilă, iar West Ham trebuie să obţină maximul de puncte, respectiv şase victorii din şase.

Acesta nu le dă vreo şansă celorlalte adversare ale formaţiei londoneze. Mai mult, consideră că gruparea pregătită de David Moyes are capacitatea de a ieşi învingătoare încă din primele 20 de minute.

Totuşi, McAvennie a făcut şi o confuzie cu privire la locul de disputare al returului cu FCSB. A menţionat ”Transilvania”, în condiţiile în care meciul va avea loc cel mai probabil în Bucureşti, pe Arena Naţională, pe data de 3 noiembrie.

”Cu siguranţă ar trebui să câştige toate meciurile. Şase din şase. Anderlecht este o echipă bună, dar mergând în Transilvania sau unde se joacă, trebuie să câştigi.

Ştiu că fanilor le place să călătorească şi nu au mai avut ocazia, aşa că vor fi acolo în număr considerabil şi vor aştepta cu nerăbdare. Se vor bucura de jocuri.

Va fi interesant. Anderlecht-ul nu mai este la fel de puternic precum era în trecut. Au câştigat mereu campionatul în Belgia, mai des decât au încheiat pe locul trei sau patru.

Dacă mergem şi facem o treabă profesionistă, vom câştiga toate meciurile. În primele 20 de minute, ei trebuie să-şi câştige propria bătălie, personală şi, indiferent împotriva cui vor juca, nu trebuie să existe ideea că există o formaţie mai puternică decât West Ham”, a declarat fostul atacant scoţian, ajuns la 62 de ani, conform westhamzone.com.

Francis McAvennie a evoluat în două perioade la West Ham: 1985-1987 şi 1989-1992.

Afla mai multe despre: west hamfcsbconference league 

viewscnt
Articole similare