Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu îşi spune oful: ”Probabil că trebuia să înscriem şi a patra oară ca să se pună. Eram sus de tot”

Budescu îşi spune oful: ”Probabil că trebuia să înscriem şi a patra oară ca să se pună. Eram sus de tot”

Farul Constanța

Comentarii

Jucătorul celor de la Farul Constanţa, Constantin Budescu (34 de ani), a tras concluziile după remiza fără goluri cu Rapid.

Farul şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 21-a din Superliga României.

Campioana a marcat de trei ori, dat toate golurile au fost anulate de VAR. Louis Munteanu (2), Andrei Artean (45+2) şi Adrian Mazilu (59) au fost ghinioniştii de serviciu ai ”marinarilor”.

”Am avut un penalty, henţ. Se anunţă şi la VAR sau am făcut noi nişte reguli pe aici pe la noi?”

La finalul meciului, Constantin Budescu a fost dezamăgit că Farul nu a câştigat şi susţine că echipa sa ar fi meritat cele trei puncte.

”Noi am încercat să ne facem treaba, să marcăm, probabil că trebuia să înscriem şi a patra oară ca să se pună. Asta e, încheiem anul binişor. Sperăm ca la anul să câştigăm mai multe meciuri acasă. Dacă le câştigam, eram sus de tot!

Am început destul de prost, au fost şi acele meciuri de Europa, a fost puţin dificil. Bine că ne-am revenit şi am ieşit din acea pasă proastă. Am pierdut puncte în minutul 90, în minutul 91, cu 4 puncte puteam să spunem că suntem bine.

Am tot vorbit de diferenţa mică de clasament, dar zic eu că este unul dintre cele mai echilibrate campionate. Lupta o să se dea până în ultima etapă. Ne pare oarecum rău de punctele pe care le-am irosit acasă.

Stau următoarea etapă. Eu am atins şi mingea, şi piciorul lui. Nu ştiu cum se judecă. Nu mai vreau să vorbesc, am avut un penalty, henţ… nu s-a vorbit de penalty-urile de la UTA. Noi nu prea suntem băgaţi în seamă.

Cu Larie i s-a dat galben după ce i s-a spus de la VAR. Se spune şi la galben? Se anunţă şi la VAR sau am făcut noi nişte reguli pe aici pe la noi?”, a declarat Budescu, după meci.

În urma acestui rezultat, Farul Constanţa are 30 de puncte şi este pe locul 5 în campionat.

Afla mai multe despre: farulconstantin budescusuperliga 

viewscnt
Articole similare