Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Burleanu l-a cumpărat şi pe Vali Argăseală!” Gigi Becali s-a înfuriat când a aflat ce a făcut preşedintele FRF

”Burleanu l-a cumpărat şi pe Vali Argăseală!” Gigi Becali s-a înfuriat când a aflat ce a făcut preşedintele FRF

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îl atacă dur pe Răzvan Burleanu, despre care spune că l-a influenţat inclusiv pe Valeriu Argăseală să-l susţină pentru un nou mandat la FRF.

Pe 12 aprilie 2022, Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat de preşedinte al FRF, după ce n-a avut niciun contracandidat.

De altfel, Burleanu a introdus noi reguli pentru cei care ar fi vrut să candideze, astfel încât foarte puţine persoane îndeplineau noile criterii.

În contextul rezultatelor dezastruoase de la echipa naţională, Gigi Becali s-a lansat într-un atac la adresa lui Răzvan Burleanu, despre care spune că l-a influenţat inclusiv pe Valeriu Argăseală.

Gigi Becali îl acuză pe Răzvan Burleanu că ”l-a cumpărat pe Valeriu Argăseală”

Spre deosebire de celelalte alegeri, Răzvan Burleanu n-a avut niciun fel de emoţie pentru al treilea mandat. Preşedintele FRF a impus noi reguli pe care ar fi trebuit să le respecte eventualii contracandidaţi.

Printre ele,  aceştia ar fi trebuit să deţină o diplomă în urma cursurilor de management de la Laussane. Doar Ionuţ Lupescu şi Valeriu Argăseală ar fi putut îndeplini criteriile pentru a-şi depune candidatura la şefia FRF.

Gigi Becali îl atacă dur pe Răzvan Burleanu şi spune că acesta ”l-a cumpărat” inclusiv pe Valeriu Argăseală, preşedinte la FRF:

”Federaţia a pus în statut că nu ai voie să candidezi dacă nu ai experienţă şi au votat sclavii. Asta nu e echipa mea naţională, e a lor. L-am votat eu? L-a votat Argăseală că e prieten cu el.

Când nu există concurent, cu cine să votezi? Niciun preşedinte de club din ţara asta nu are forţa să conducă preşedinţia Federaţiei. Acum, noi ce facem? Nu mai conducem Federaţia de Fotbal?

Burleanu l-a cumpărat şi pe Vali. De unde să ştiu eu că se duce la vot? Ştiam eu cu cine votează? Îl duce în Israel, Macedonia, Iordania, îl duce la Monte Carlo. L-a cumpărat şi pe Vali. Ce să decid eu dacă Vali se duce la vot?”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare