Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a făcut anunţul! Ce doi jucători vor juca în centrul apărării FCSB-ului la începutul sezonului: ”A zis Stoican că e cel mai bun”

Gigi Becali a făcut anunţul! Ce doi jucători vor juca în centrul apărării FCSB-ului la începutul sezonului: ”A zis Stoican că e cel mai bun”

FCSB

Comentarii

FCSB are mari probleme în centrul apărării, dar Gigi Becali a afirmat că nu se hazardează. Latifundiarul este dispus să aducă jucători noi la club, doar gratis, dar deocamdată preferă să se bazeze pe cei pe care îi are la dispoziţie.

FCSB trece printr-o criză în cetrul apărării, în urma accidentării grave suferite de Iulian Cristea la echipa naţională, în meciul cu Muntenegru.

Fundaşul a sărit la o lovitură de cap şi a aterizat cu piciorul în gaura de la unul dintre aspersoarele care stropea gazonul.

Aşadar, Cristea urmează să stea şase luni pe bară, iar, după plecările lui Andrei Miron, Dragoş Nedelcu şi Vinicius, FCSB a rămas într-un singur fundaş de meserie, Denis Haruţ.

Fotbalistul tocmai s-a întors din împrumutul său la FC Botoşani şi urmează să fie om de bază la Bucureşti cel puţin la începutul acestui sezon.

Gigi Becali a dezvăluit că nu vrea să plătească sume de transfer pentru niciun jucător, dar că ar fi dispus să mai aducă un apărător sau doi, liberi de contract.

Latifundiarul a anunţat că a făcut o ofertă pentru Alin Şeroni, dar că mutarea nu se va efectua întrucât acesta de abia şi-a prelungit contractul cu Botoşani.

Ce doi jucători vor juca în centrul apărării FCSB-ului la începutul sezonului

Aşadar, planul FCSB-ului rămâne acelaşi anunţat şi de MM Stoica în urmă cu scurt timp, adică de a îl utiliza pe Mihai Lixandru pe postul de fundaş central.

Închizătorul a evoluat doar la mijlocul terenului mai toată cariera sa, dar Gigi Becali susţine că Flavius Stoican spunea despre acesta că este ”cel mai bun fundaş central”.

Aşadar, jucătorul care le-a reprezentat pe Mioveni şi Gaz Metan sezonul trecut va fi aruncat direct în primul 11 alături de Haruţ. Încă o variantă, spune Becali, ar fi Ovidiu ”Lampard” Popescu.

E adevărat că avem nevoie de un fundaş central, sigur vom lua. Un fundaş sigur, cred că doi.

Dar unul sigur, sută la sută. Îl avem pe Haruţ, îl avem pe încă unul, un puşti, a zis Stoican de el că e cel mai bun fundaş central, Lixandru! 

Îl avem şi pe Ovidiu Popescu. Nu trebuie să ne hazardăm, să luăm la întâmplare ca să-l dăm afară după trei luni”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: mihai lixandru 

viewscnt
Articole similare