Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Câinele” care nu a trădat. Fotbalistul a refuzat categoric transferul la FCSB: ”S-a închis complet orice uşă pentru mine” | EXCLUSIV

”Câinele” care nu a trădat. Fotbalistul a refuzat categoric transferul la FCSB: ”S-a închis complet orice uşă pentru mine” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Un fost jucător important de la Dinamo a refuzat orice transfer la FCSB în momentul în care a ajuns la formaţia ”câinilor”. Totuşi, cea mai importantă ofertă cu care a fost asaltat de gruparea lui Gigi Becali s-a petrecut înainte ca fotbalistul să treacă în tabăra alb-roşilor.

Paul Anton este unul dintre jucătorii care a părăsit în vara acestui an România şi a ales să joace la vecinii din Ungaria, la Gyor.

Mijlocaşul central recunoaşte că se simte bine în ţara vecină şi că nu regretă această decizie luată în carieră.

Paul Anton a refuzat orice transfer la FCSB: ”Aşa a fost să fie”

Dar parcursul său ca fotbalist putea fi cu totul altul, iar unul dintre momentele cheie care ar fi putut schimba destinul său profesional a avut loc pe vremea când era legitimat la Pandurii Târgu Jiu.

Pentru formaţia gorjeană a jucat timp de două sezoane şi jumătate, între ianuarie 2013 şi septembrie 2015, iar la acea vreme a avut o ofertă clară din partea celor de la FCSB.

Dar, spre surprinderea multor oameni, Paul Anton a declinat-o, motivând faptul că nu i-au fost satisfăcute pretenţiile financiare.

Ulterior, acesta a ajuns la Dinamo, în 2015, iar din acel moment Anton nu a mai luat în considerare nici măcar prin gând un transfer la marea rivală a trupei din Ştefan cel Mare.

”Pur şi simplu nu au fost satisfăcute pretenţiile mele de atunci şi pe urmă, odată ce am ajuns la Dinamo, s-a închis complet orice uşă pentru mine. Aşa a fost să fie. 

Şi după meciurile care au fost cu scântei, prin Ştefan cel Mare, pe Arena Naţională, era mult mai greu şi chiar nu avea cum să se întâmple”, a declarat Anton, pentru Orange Sport.

De-a lungul carierei, Paul Anton a trecut pe la echipe precum Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureş, Pandurii, Dinamo, Getafe, Anzhi, KS Samara, Dinamo, Ponferradina, UTA Arad şi Gyor.

Pentru Dinamo, a bifat 90 de meciuri şi a reuşit să marcheze 14 goluri şi să dea nouă pase decisive.

În momentul de faţă, cota de piaţă a lui Anton este de 550.000 de euro, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com.

Mijlocaşul central în vârstă de 32 de ani are şi 12 selecţii în echipa naţională a României.

Afla mai multe despre: fcsbpaul antonpanduriidinamo 

viewscnt
Articole similare