Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campion cu CFR Cluj şi trecut pe la FCSB, fotbalistul a semnat într-un campionat de TOP din Europa. Lovitură importantă dată de fundaşul rămas fără echipă încă din vară

Campion cu CFR Cluj şi trecut pe la FCSB, fotbalistul a semnat într-un campionat de TOP din Europa. Lovitură importantă dată de fundaşul rămas fără echipă încă din vară

CFR Cluj

Comentarii

Rămas liber de contract încă din vara anului trecut, Andrei Radu şi-a găsit echipă. Fundaşul stângă a semnat un cu o echipă dintr-un campionat important din Europa.

Andrei Radu a plecat de la Dinamo, în vara anului trecut, când echipa din Ştefan cel Mare a retrogradat în Liga a II-a. Fundaşul de 26 de ani nu a mai semnat cu niciun alt club, astfel că a rămas liber de contract până în această iarnă.

Fără echipă de mai bine o jumătate de an, Andrei Radu a dat marea lovitură. Fundaşul lateral i-a convins pe oficialii clubului PAS Giannina şi a semnat un contract cu ocupanta locului 11 din campionatul Greciei.

"Sunt fericit să îmi continui cariera la PAS. Voi face tot ce pot pentru a ajuta echipa să îşi atingă obiectivele.

Am întâlnit un grup foarte bun de jucători, o familie şi cred că împreună vom arăta pe teren că PAS. Giannina poate face şi mai mult" , a declarat Andrei Radu.

Crescut la juniorii FCSB-ului, Andrei Radu a plecat de la gruparea roş-albastră şi a semnat cu marea rivală a echipei lui Gigi Becali, Dinamo. Trecut pe la echipa secundă şi, ulterior, şi pe la echipa mare a "câinilor", fundaşul de 26 de ani a părăsit-o definitiv pe Dinamo, după patru ani, în 2016, când a semnat cu Aris Limassol.

Aventura în Cipru s-a încheiat după doi ani. Andrei Radu a revenit în fotbalul românesc, unde, până în 2022, a mai bifat meciuri pentru Concordia Chiajna, CFR Cluj, Poli Iaşi şi Dinamo.

Evaluat la 200 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Andrei Radu are un titlu de campion în Superligă, în 2019, alături de CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare