Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj a auzit ce spuneau cei de la Lazio în jurul său. Până şi italienii s-au minunat când au văzut meciul cu CFR Cluj: "Ziceau că nu s-a întâmplat de mult"

Cristi Balaj a auzit ce spuneau cei de la Lazio în jurul său. Până şi italienii s-au minunat când au văzut meciul cu CFR Cluj: "Ziceau că nu s-a întâmplat de mult"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a încercat să explice rezultatul echipei antrenate de Dan Petrescu, din Conference League, cu Lazio, scor 1-0. La un moment dat, fostul arbitru, prezent pe "Olimpico", a remarcat o discuţie a italienilor.

Ce spuneau cei de la Lazio pe stadion în timpul meciului cu CFR Cluj

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Lazio Roma, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Conference League. Clujenii au jucat în superioritate numerică din minutul 15, când de la italieni a fost eliminat Patric. Golul a fost marcat de Immobile, în minutul 45+4.

A fost un meci în care ambele echipe au fost prudente şi au pus mare preţ pe rezultat în vederea returului. Mai mult, Lazio a avut dezavantajul omului în minus, dar Cristi Balaj consideră că defensiva şi-a făcut treaba în cele mai multe situaţii. 

De altfel, Lazio, care are al cincilea atac din Serie A, cu 37 de goluri marcate, nu a avut ocazii mari în faţa defensivei lui Dan Petrescu, aspect care a mirat inclusiv persoane din anturajul echipei italiene. 

Dezvăluirea a fost făcută de Cristi Balaj, aflat pe "Olimpico" din Roma

"E supărare, pentru că puteam uşor să prevenim şi să fim mai atenţi la acel gol. S-a făcut diferenţa dintr-o fază fixă. Spuneau cei din anturajul celor de la Lazio, oameni de pe lângă echipă, că nu s-a întâmplat de mult ca Lazio, chiar şi în 10 oameni, să aibă atât de puţine ocazii. 

Dacă ne aducem aminte de faza lui Milinkovic-Savic, când Scuffet a apărat, în rest nu a mai avut ocazie periculoasă, poate două şuturi de la distanţă. În rest, n-a mai existat vreo situaţie în care să spunem că meritau să înscrie", a declarat Cristi Balaj pentru Prima Sport

"CFR e Real Madrid, Barcelona, PSG?"

De asemenea, Cristi Balaj a confruntat criticile primite de Dan Petrescu, căruia i s-au reproşat o schimbare din a doua repriză şi lipsa de curaj, în condiţiile în care 75 de minute echipa din Serie A a jucat în inferioritate numerică. 

"Şi noi ne doream mai mult, de aceea e şi dezamăgirea. CFR e Real Madrid, Barcelona, PSG? Adică joacă Neymar şi Messi la noi şi nu am aflat. Iar acea eliminare (n.r. - a lui Patric) nu a picat din cer, a fost provocată de noi. Dacă Krasniqi nu era faultat, mai alerga cinci metri şi rămânea singur cu portarul şi discutam de cea mai mare ocazie a meciului, 11 la 11, corect?", a adăugat preşedintele de la CFR Cluj, Cristi Balaj. 

Returul cu Lazio din Conference League are loc săptămână viitoare, joi. Duminică, de la 17:00, CFR Cluj joacă acasă cu FC Argeş, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

 

Afla mai multe despre: cristi balajlazio cfr clujcfr clujlazio cfr cluj conference league 

viewscnt
Articole similare