Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce făceau, de fapt, Ciolacu si Grindeanu la Roma. Ce s-a întâmplat după poza cu Nelu Varga în tribune pe "Olimpico", în Lazio - CFR Cluj: "El a făcut lucruri pentru fotbal"

Ce făceau, de fapt, Ciolacu si Grindeanu la Roma. Ce s-a întâmplat după poza cu Nelu Varga în tribune pe "Olimpico", în Lazio - CFR Cluj: "El a făcut lucruri pentru fotbal"

CFR Cluj

Comentarii

Acţionarul majoritar de la CFR Cluj, Nelu Varga, a avut invitaţi speciali la înfrângerea de la Roma cu Lazio, 0-1, în Conference League. Conform programului politicienilor, aceştia se aflau în interes de serviciu în capitala Italiei.

Nelu Varga, surprins alături de mai mulţi politicieni în Lazio - CFR Cluj 1-0, în Conference League

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Lazio Roma, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Conference League. Clujenii au jucat în superioritate numerică din minutul 15, când de la italieni a fost eliminat Patric. Golul a fost marcat de Immobile, în minutul 45+4.

Pe lângă fanii români care au ocupat sectorul destinat lor pe "Olimpico", pe arena din din Roma şi-au făcut apariţia şi politicienii Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu şi Vasile Dîncu.

Ei au stat alături de afaceristul Nelu Varga şi au privit prestaţia anostă a echipei antrenate de Dan Petrescu, care se pregăteşte pentru returul de la Cluj de săptămâna următoare. 

Doi dintre politicienii aflaţi lângă acţionarul de la CFR Cluj au fost în interes de serviciu la Roma timp de câteva zile. 

Conform informaţiilor oficiale, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, au efectuat în ultimele zile o vizită oficială la Roma unde au avut mai multe întrevederi cu oficiali guvernamentali şi din administraţia italiană. 

Miercuri, Grindeanu s-a întâlnit cu vicepremierul Italiei Matteo Salvini, privind „seriozitatea” constructorilor italieni pe şantierele din România. Joi, Marcel Ciolacu a avut programată o întâlnire cu primarul Romei, iar vineri cu ministrul de interne italian pentru actualizarea parteneriatului strategic pe care România îl are cu Italia încă din 1997, prin care va fi ajutată şi comunitatea românească din această ţară. 

Acestea au fost câteva puncte de pe agenda celor doi guvernanţi, care şi-au făcut timp şi pentru a fi prezenţi la meciul Lazio - CFR Cluj. 

Reacţia managerului general de la FCSB, Mihai Stoica: "E normal ce a făcut Ciolacu"

Conducătorul de la FCSB consideră că Marcel Ciolacu, prezent lângă Nelu Varga, "a făcut lucruri pentru fotbal", în condiţiile în care acesta s-a implicat într-un proiect de lege care să-i permită FCSB-ului să joace pe Stadionul Steaua. 

"Trei colegi de partid la meci şi Neluţu. Atât. Înţeleg că doi dintre cei trei erau cu probleme de serviciu şi au fost la meci.

Marcel Ciolacu a făcut lucruri pentru fotbal, iar dacă noi ajungem să jucăm acolo unde ne e locul (n.r. - pe Stadionul Steaua)... E normal ce a făcut Ciolacu, nu e normal să întreţii o gaură neagră, un stadion care doar consumă. Cum a zis Eduard Novak (n.r. - ministrul Sportului), că ajunge în paragină în câţiva ani", a reacţionat expertul Orange Sport, Mihai Stoica, după ce a văzut imaginea. 

 

Afla mai multe despre: marcel ciolacusorin grindeanunelu vargavasile dinculazio cfr clujcfr cluj 

viewscnt
Articole similare