Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie majoră! Arbitrul VAR care a refuzat un gol lui Arsenal nu va mai arbitra în fotbalul profesionist. Greşeala care l-a costat cariera

Decizie majoră! Arbitrul VAR care a refuzat un gol lui Arsenal nu va mai arbitra în fotbalul profesionist. Greşeala care l-a costat cariera

Premier League

Comentarii

Arbitrul video englez Lee Mason, care nu a reuşit să verifice în mod corespunzător un gol împotriva echipei Arsenal, care ar fi trebuit să fie interzis, nu va mai arbitra în fotbalul profesionist, au anunţat, vineri, oficialii de arbitraj PGMOL.

„PGMOL poate confirma că arbitrul de asistenţă video Lee Mason a părăsit organizaţia prin acord reciproc”, a scris organizaţia.

După golul egalizator al lui Brentford cu Arsenal (1-1), în a etapa a 23-a din Premier League, Mason verificase dacă un fault a fost comis în prealabil de către un jucător de la Brentford, dar nu o posibilă poziţie de ofsaid în timpul acţiunii.

Totuşi, potrivit reluărilor, pasatorul decisiv a fost în ofsaid şi PGMOL recunoscuse a doua zi, într-un comunicat de presă, că golul ar fi trebuit anulat.

Mason, un fost arbitru central cu peste 200 de meciuri în Premier League, a fost suspendat pentru o săptămână în septembrie pentru că a anulat pe nedrept un gol care ar fi oferit victoria echipei Newcastle într-un meci împotriva celor de la Crystal Palace.

 

Afla mai multe despre: lee mason 

viewscnt
Articole similare