Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Când dai cu stângu-n dreptul şi eşti stângaci de ambele picioare, n-ai cum să scoţi din ei nimica”. Reacţie de zile mari după Qatar - Ecuador 0-2: ”Nu au treabă cu fotbalul” | VIDEO EXCLUSIV

”Când dai cu stângu-n dreptul şi eşti stângaci de ambele picioare, n-ai cum să scoţi din ei nimica”. Reacţie de zile mari după Qatar - Ecuador 0-2: ”Nu au treabă cu fotbalul” | VIDEO EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Basarab Panduru (52 de ani) şi Mihai Stoica (57 de ani) au comentat meciul care a deschis această ediţie de Campionat Mondial, Qatar - Ecuador. Cei doi experţi Orange Sport s-au amuzat copios pe seama naţionalei reprezentante a ţării gazdă.

Selecţionata Qatarului a pierdut meciul de deschidere de la Campionatul Mondial disputat în compania reprezentativei similare a Ecuadorului, scor 0-2.

Ambele goluri au fost marcate de Enner Valencia, atacantul de 33 de ani al celor de la Fenerbahce.

Aflaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica au comentat partida disputată pe stadionul Al Bayt, ce a urmat unei ceremonii grandioase de deschidere.

Panduru s-a amuzat pe seama prestaţiei arătate de naţionala Qatarului, pe care o consideră printre cele mai slabe din istoria Cupei Mondiale.

”Bine ar fi să nu jucăm cu ei, că atunci ne dăm seama cum suntem noi, că acum îi vedem doar pe ei. Eu nu am văzut aşa echipă slabă niciodată la un Campionat Mondial de când mă uit eu. Poate doar El Salvador... nu am văzut aşa de mult.

Probabil că au greşit antrenorul. Mă gândesc că Felix Sanchez era la 400 de metri garduri, campion olimpic, seamănă ca nume, să nu-l fi adus pe ăla, că ţurca asta pe care o joacă nu poate vreun antrenor spaniol să o facă. N-ai cum să joci aşa ceva.

Poţi să aduci pe mama naibii. Când dai cu stângu-n dreptul şi eşti stângaci de ambele picioare, n-ai cum să scoţi din ei nimica. Out-ul l-au bătut şi i-au pus pe contraatac pe ăia din Ecuador. Nu au treabă cu fotbalul. Poţi să aduci pe oricine. Nu are cum să te înveţe. Nu ştii nimic”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Fostul internaţional român a fost completat de Mihai Stoica, cel care a vorbit şi despre actualul tehnician al Barcelonei, Xavi, care şi-a încheiat în Qatar cariera de jucător şi şi-a început-o pe cea de antrenor.

”Eu mă gândeam aşa cu tristeţe la Xavi. A antrenat acolo ani de zile. A fost acolo, a jucat, a antrenat. Săracul ăsta portar... ştiu că au fost habarnişti români care au primit oferta de a juca în echipa naţională de handbal a Qatarului, ar fi putut să joace acum şi în echipa naţională de fotbal a Qatarului, dacă tot căpătau cetăţenii.

Meciul ăsta o să stârnească numai ironii, că a bătut cineva în uşă la VAR. Acum nu ştiu sigur dacă e adevărat sau nu chestia cu... şi dacă mituiau jucătorii ecuadorieni, tot nu puteau să-i bată, pentru că nu aveau cum să-i bată.

Eu nu m-am gândit că asta nu e Cupă Mondială. Ba e Cupă Mondială, chiar dacă se joacă acolo şi sunt nişte condiţii speciale”, a adăugat şi Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: cm 2022qatar 

viewscnt
Articole similare