Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Capăt de drum dacă România nu prinde EURO 2024? "Dacă nici într-o grupă uşoară oamenii aceştia nu reuşesc, atunci să se ducă acasă"

Capăt de drum dacă România nu prinde EURO 2024? "Dacă nici într-o grupă uşoară oamenii aceştia nu reuşesc, atunci să se ducă acasă"

Echipa națională

Comentarii

Componentul Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu, a comentat rezultatul naţionalei României cu Belarus, scor 0-0, în drumul spre EURO 2024.

Florin Răducioiu cere măsuri radicale doar în cazul în care România nu se califică la EURO 2024

Naţionala României a terminat la egalitate cu Belarus, scor 0-0, joi seară, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

Pentru Orange Sport, Florin Răducioiu a transmis că naţionala României ar trebui protejată, în ciuda egalului cu Belarus, la Budapesta. 

Însă, fostul atacant a cerut plecări din jurul echipei naţionale, dacă se va rata calificarea. 

"Dacă nici într-o grupă aparent uşoară oamenii aceştia nu reuşesc să ne aducă la EURO, atunci toată lumea trebuie să se ducă acasă. Înainte de toate, haideţi să aşteptăm verdictul terenului. Nu vreau să mă gândesc decât la calificare, pentru că toată lumea are de câştigat.

Este momentul, mai mult ca niciodată, de a nu mai face comparaţii cu trecutul, pentru că nu se mai pot obţine rezultatele pe care le-am avut noi. Nu putem compara echipa de astăzi cu cea a lui Mutu.

Avem câţiva jucători de valoare, care puţin m-au dezamăgit şi pe mine, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i distrug acum. Aştept până la finalul acestei campanii, pentru că va fi câştigătoare.

Man trebuie să dea mai mult, chiar şi Alibec, Stanciu. Prea puţin... Oamenii ăştia trebuie să ne facă să câştigăm meciurile, e o mai mare responsabilitate din partea lor. Mă aşteptam la mai mult de la Alibec, dar asta nu înseamnă că nu-l apreciez şi că nu am încredere în el, cum are şi selecţionerul Iordănescu", a spus Florin Răducioiu pentru Orange Sport. 

Naţionala României a ratat şansa de a trece pe primul loc în grupă

În clasamentul grupei conduce Elveţia, cu 14 puncte, urmată de România (13 puncte), Israel (11 puncte), Kosovo (7 puncte), Belarus (5 puncte) şi Andorra (2 puncte).

Totuşi, Elveţia şi Israel au un meci mai puţin disputat. 

Următorul meci al României se joacă duminică, 15 octombrie, la Bucureşti, cu Andorra, live text pe Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: florin raducioiubelarus romaniaromania andorra 

viewscnt
Articole similare