Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care sunt cei doi jucători de care FCSB este dependentă: ”Fără ei ar avea şanse minime la titlu” | EXCLUSIV

Care sunt cei doi jucători de care FCSB este dependentă: ”Fără ei ar avea şanse minime la titlu” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB este favorită clară la titlu în acest sezon, iar parcursul bun al roş-albaştrilor din Superligă se datorează în mare măsură sclipirilor jucătorilor din compartimentul ofensiv.

Cât de importanţi sunt Coman şi Olaru pentru lider? Bogdan Cosmescu este sigur: ”Fără ei, FCSB nu există”

După o primă repriză în care practic nu a contat în atac, FCSB a întors rezultatul la doar 10 minute după odihnă prin dubla lui Florinel Coman, care a ajuns la 14 goluri şi l-a egalat pe Darius Olaru în fruntea marcatorilor din Superligă.

Bogdan Cosmescu, invitat în studioul emisiunii ”Minutul 91”, a subliniat faptul că FCSB este dependentă de forma vedetelor Coman şi Olaru. Cei doi au marcat 28 de goluri, mai mult de jumătate din reuşitelor roş-albaştrilor (52).

Mai mult de atât, comentatorul este de părere că ”Mbappe” este cel mai valoros jucător român, peste cei ce evoluează în afara ţării.

”Este păcat de el (n.r.- de Coman) că nu este mai disciplinat. Mie mi se pare jucătorul român cu cei mai mulţi calităţi, este foarte individualist, dă la poartă din nişte poziţii din care ar trebui să centreze, nu se întoarce în apărare...

Este extrem de important. Fără el şi fără Olaru, FCSB nu există. Fără Coman puteau juca până mâine si nu dădeau gol. Fără ei doi, FCSB ar avea şanse minime să câştige play-off-ul. Nu pot să zic sigur că ar pierde titlul, pentru că în România nu sunt sigur de nimic”, a spus Bogdan Cosmescu.

  • 14 goluri şi opt pase decisive a reuşit Coman în acest sezon. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 5.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: comanolarucosmescufcsb. voluntari 

viewscnt
Articole similare