Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, mesaj războinic după ce a urcat pe primul loc în clasamentul golgheterilor: ”Trebuie să călcăm pe cadavre”

Florinel Coman, mesaj războinic după ce a urcat pe primul loc în clasamentul golgheterilor:  ”Trebuie să călcăm pe cadavre”

Superliga

Comentarii

FCSB şi-a consolidat poziţia de lider în Superligă după succesul de la Voluntari, scor 2-1. Roş-albaştrii au terminat etapa cu numărul 28 la 10 puncte distanţă de Rapid şi la 12 puncte de CFR.

După o primă repriză în care practic nu a contat în atac, FCSB a întors rezultatul la doar 10 minute după odihnă prin dubla lui Florinel Coman, care a ajuns la 14 goluri şi l-a egalat pe Darius Olaru în fruntea marcatorilor din Superligă.

Coman recunoaşte că FCSB a fost de nerecunoscut în prima repriză: ”Am fost lipsiţi de curaj”

”Un meci întors de echipă. Un meci pe care l-am tratat superficial. Lipsiţi de curaj şi determinare în prima repriză. (n.r.-Elias Charalambous) A schimbat tactica în a doua repriză şi i-a ieşit.

O seară perfectă să spunem, dar trebuia să ne facem meciul uşor din primele minute. Este bine că pe parcursul meciului am reuşit să îi deschidem.

Visul nostru este de a deveni campioni, astfel că trebuie să călcăm pe cadavre”, a spus Florinel Coman după meciul cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: superligaflorinel comanfcsbfc voluntari 

viewscnt
Articole similare