Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât de util mai este Budescu pentru Gică Hagi? Panduru nu l-a menajat pe decarul Farului: ”Parcă nu mai vrea să joace” | EXCLUSIV

Cât de util mai este Budescu pentru Gică Hagi? Panduru nu l-a menajat pe decarul Farului: ”Parcă nu mai vrea să joace” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Farul a remizat cu CFR la Ovidiu, scor 1-1, la finalul unui meci în care cele două foste campioane şi-au împărţit reprizele. ”Marinarii” au controlat jocul în prima parte, însă trupa lui Adi Mutu a ieşit mult mai montată de la vestiare şi a avut cele mai mari ocazii din repriza secundă.

Ce a remarcat Panduru în jocul lui Budescu: ”Parcă înainte nu se tăvălea la fiecare fază”

În minutul 70, la 1-0 pentru Farul, Gică Hagi l-a introdus pe teren pe Costică Budescu în locul lui Louis Munteanu, însă fostul jucător de la FCSB şi Astra Giurgiu nu a avut nicio realizare importantă în cele 23 de minute petrecute pe gazon.

Silviu Tudor Samuilă, Basarab Panduru şi Ovidiu Herea au căzut de acord că Farul a plimbat mult mai repede mingea până la introducerea lui Budescu, iar experţii au discutat pe tema formei slabe arătate de mijlocaş în ultima vreme.

Silviu Tudor Samuilă: Impresia mea este că jocul Farului a fost mai rapid fără Budescu. Asta am văzut în prima repriză. Mi s-a părut o circulaţie ceva mai rapidă a balonului. Budescu mi se pare schimbat faţă de prima parte a campionatului.. Fizic, oricum arată deplorabil, pentru că aşa arată Budescu de o bună perioadă de timp, dar jocul Farului mi s-a părut mai rapid fără Budescu.

Basarab Panduru: Parcă nici nu ştii dacă mai vrea să joace, pentru că nici nu a intrat bine şi era de două ori pe jos. Una-două, cere câte ceva. Parcă nu îmi aduc aminte de el să se tăvălească la fiecare fază. A făcut o fază frumoasă acolo pe stânga...

Silviu Tudor Samuilă: Nu are nimeni piciorul lui Budescu, dar dacă nu îţi oferă nici fazele, nici execuţiile alea, ce îţi mai oferă? Ăsta cred că a fost şi calculul lui Hagi. Ţii cont şi de vârsta lui, sunt mai mulţi factori de luat în calcul. Este un beneficiu Budescu în momentul de faţă, sau un fotbalist care încurcă jocul echipei?

Ovidiu Herea: Nu ştiu dacă este vorba de încurcat, dar eu cred că Budescu nu are nici mingile suficiente pe care le avea în trecut, pentru că echipa nu l-a ajutat foarte mult în ultima perioadă. Nu ştiu ce să zic în momentul ăsta de Budescu. Nu este un jucător care să facă faza defensivă, să aibă travaliu.

Constantin Budescu a marcat şase goluri şi a livrat şase pase decisive în 24 de meciuri în acest sezon. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 450.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: farulbudescubasarab panduruherea 

viewscnt
Articole similare