You are here:

Câte etape de suspendare a primit Luka Gojkovic, fotbalistul care a văzut cartonaşul roşu în "Primvs Derby"

Câte etape de suspendare a primit Luka Gojkovic, fotbalistul care a văzut cartonaşul roşu în "Primvs Derby"

Rapid

Comentarii

Luka Gojkovic (24 de ani), fotbalistul transferat de Rapid de la Javor-Matis, din campionatul Serbiei, şi-a aflat numărul etapelor de suspendare după cartonaşul roşu încasat în derby-ul dintre Rapid şi Petrolul.

Fotbalistul sârb va rata următoarele două meciuri, din cauza cartonaşului roşu încasat în minutul 87 al partidei de pe "Ilie Oană". Fotbalistul adus de Rapid în această vară, cotat la 750.000 de euro conform site-urilor de specialitate, şi-a făcut debutul pentru giuleşteni la partida de pe teren propriu împotriva celor de la CFR Cluj. 25 de minute a prins la acea partidă fotbalistul născut la Belgrad.

În etapa a 3-a, în "Primvs Derby", Gojkovic a fost titularizat în premieră de către antrenorul echipei, Neil Lennon, însă prestaţia sa a fost sub nivelul aşteptărilor suporterilor rapidişti.

Gojkovic va putea reveni pentru derby-ul rapidiştilor împotriva celor de la Dinamo, din etapa a 6-a a Superligii. Până atunci, Rapid se va duela cu Sepsi, pe teren propriu, cât şi cu nou-promovata Gloria Buzău, în deplasare, până la înfruntarea cu formaţia antrenată de Zeljko Kopic.

Rapid a avut parte de un start modest de sezon. Un egal în faţa celor de la UTA Arad, obţinut într-o manieră controversată, cât şi un punct obţinut în prelungiri în faţa celor de la CFR Cluj, au fost primele două rezultate înregistrate de giuleşteni, în noul sezon. Antrenorul echipei, Neil Lennon, s-a întors de urgenţă în Irlanda, alături de familia sa, deoarece mama antrenorului nord-irlandez se află într-o stare gravă.

VIDEO | Faza cartonaşului roşu încasat de Gojkovic

Afla mai multe despre: rapidluka gojkovicpetroluldinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare