You are here:

A rupt tăcerea în cazul suspendării lui Cosmin Matei: "Dacă era vinovat, de ce nu l-au suspendat patru ani? Nu i-a adus niciun plus"

A rupt tăcerea în cazul suspendării lui Cosmin Matei: "Dacă era vinovat, de ce nu l-au suspendat patru ani? Nu i-a adus niciun plus"
Comentarii

Cosmin Matei, unul dintre jucătorii de bază ai celor de la Sepsi, a primit o suspendare de şase luni din partea Agenţiei Naţionale Anti-Doping. Acesta a fost depistat pozitiv la controlul antidoping realizat după meciul dintre Sepsi şi Universitatea Craiova, scor 1-3, disputat pe 4 februarie în SuperLiga României.

Avocatul fostului jucător de la Dinamo, Paul Mincu, a dezvăluit care sunt următorii paşi pentru Matei, fotbalist care nu va mai putea evolua în următoarele şase luni. Mincu îşi consideră clientul nevinovat, asta în condiţiile în care suspendarea primită este una prea facilă pentru presupusul consum al stimulentului 5-metilhexan-2-amină. Acesta este de părere că Matei ar fi trebuit să primească o suspendare mai drastică, de cel puţin doi ani, în cazul de faţă.

"Ne-am trezit cu o suspendare dată de dragul de a fi scris ceva pe hârtie"

"Nu are sens să mergem la TAS. Pe lângă faptul că e scump, gradul de vinovăţie e foarte mic. ANAD a formulat suspendarea asta pe 6 luni doar ca să fie, acolo, o decizie. Dacă Matei era vinovat, de ce nu l-au suspendat doi ani sau patru ani, că poate s-a gândit de la început să ia acel supliment?

Comisia de Audiere, care a dictat sancţiunea, e una fără personalitate. A livrat exact ce i-a cerut ANAD, adică 6 luni. Îi respectăm ca entitate, dar să nu-mi vândă mie gogoşi cu independenţa comisiei, că sunt toţi în aceeaşi clădire! 

În faţă e biroul şefului Agenţiei, în dreapta e camera unde judecă oamenii. Să nu ne ia de fraieri, că noi am venit cu inima deschisă, am prezentat situaţia şi dovezile limpezi în favoarea lui Matei, după care ne-am trezit cu o suspendare dată de dragul de a fi scris ceva pe hârtie", a declarat Paul Mincu, conform GSP.

Afla mai multe despre: sepsicosmin mateisuperligadopaj 

viewscnt
Articole similare