Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani are, de fapt, Anamaria Prodan: ”Mi-a fost sustrasă o mare parte din avere”. Lovitură de teatru

Câţi bani are, de fapt, Anamaria Prodan: ”Mi-a fost sustrasă o mare parte din avere”. Lovitură de teatru

Diverse

Comentarii

Anamaria Prodan a intrat în TOP 300 Capital şi publicul a primit astfel informaţii despre câţi bani are, de fapt, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan este cunoscută, printre altele, pentru slăbiciunile pe care le are pentru produsele de lux.

Beneficiară a unei averi uriaşe moştenite de la mama ei, regretata Ionela Prodan, Anamaria Prodan este printre cele mai bogate femei din România.

Câţi bani are, de fapt, Anamaria Prodan. Avere uriaşă pentru femeia de afaceri

Pe lângă averea pe care a moştenit-o, Anamaria Prodan a câştigat sume mari şi din activitatea de impresar. În vârstă de 49 de ani, ea reprezintă foarte mulţi jucători români şi are colaborări şi cu firme de impresariat din străinătate.

În plus, Anamaria Prodan susţine că a investit foarte mult în afaceri din domeniul imoniliar, în industria fashion, dar şi în piaţa criptomonedelor.

Anamaria Prodan a intrat astfel în TOP 300 Capital cei mai bogaţi români, cu o avere care o situează pe locul 141 în acest clasament.

Anamaria Prodan are o avere estimată la 40-60 de milioane de euro şi este una dintre cele mai bogate femei din România.

”141? Ahhh. Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere (n.r. referire la procesul de partaj cu Laurenţiu Reghecampf). Dar o să recuperez şi o să fiu în top 50”, a reacţionat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit şi domeniul de afaceri care i-a adus cei mai mulţi bani până acum. Este vorba despre cel imobiliar, despre care Anamaria Prodan susţine că reprezintă cam jumătate din averea pe care o deţine.

””Imobiliarele reprezintă cam 50% din averea mea [...] Cam 30% din avere este investită şi provine din fotbal, din ceea ce am făcut eu în fotbal. Restul de 20 de procente se învârteşte în domenii precum televiziunea, am investit o sumă considerabilă la Realitatea, dar şi în cryptomodede”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Averea Anamariei Prodan va fi pusă însă la încercare. Ea se află în plin proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, astfel că cei doi îşi vor împărţi mai multe bunuri pe care le-ai dobândit în perioada în care au fost căsătoriţi.

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare