Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a păţit un fotbalist ucrainean care joacă în Rusia. Coşmar pentru jucătorul de 28 de ani: ”Ar trebui să-şi vândă părţi din corp ca să plătească”

Ce a păţit un fotbalist ucrainean care joacă în Rusia. Coşmar pentru jucătorul de 28 de ani: ”Ar trebui să-şi vândă părţi din corp ca să plătească”

Campionate

Comentarii

Artem Gromov, jucător la Zorya Lugansk, a povestit coşmarul prin care trece un fotbalist ucrainean care se află sub contract cu Krylya Sovetov, după ce Rusia a declanşat războiul din Ucraina.

Înainte ca Vladimir Putin să înceapă războiul, mulţi sportivi ucraineani erau legitimaţi la cluburi din Rusia. Însă cei mai mulţi dintre ei şi-au rupt contractele şi au reuşit să plece din Rusia.

Dmytro Ivanisenya, mijlocaş la închidere la Krylya Sovetov, n-a avut însă la fel de mult noroc. Artem Gromov, prietenul său, a povestit situaţia în care Ivanisenya a ajuns după ce a început războiul din Ucraina.

Coşmarul unui fotbalist ucrainean rămas blocat în Rusia

În vârstă de 28 de ani, Dmytro Ivanisenya a semnat în vara lui 2021 cu Krylya Sovetov Samara, pe 3 ani, fără să se gândească în vreun moment că Rusia ar putea ataca Ucraina.

Ivanisenya n-a luat în calcul această variantă nici măcar în iarnă, când ar fi putut să încerce transferul la o altă echipă din afara Rusiei. Deci decizia lui Vladimir Putin de a ataca Ucraina l-a prins total nepregătit.

Dmytro Ivanisenya a rămas blocat în Rusia şi situaţia lui nu este deloc fericită. Artem Gromov, prietenul său din perioada în care ambii jucau la Zorya, susţine că Ivanisenya a tot încercat să rupă contractul şi să plece din Rusia.

Însă cei de la Krylya Sovetov au refuzat să-l lase să plece, deşi el a venit liber de contract. În plus, Ivanisenya a primit amenzi peste amenzi pentru încălcarea contractului:

”Unul dintre prietenii mei, Dmytro Ivanisenya, este blocat în Rusia. Nu poate să iasă de acolo, pentru că cei de la Krylya Sovetov nu-i permit să rupă contractul. A fost amendat atât de mult din cauză că a încălcat contractul încât ar trebui să-şi vândă părţi din corp ca să plătească”, a povestit Artem Gromov pentru Sport.ua.

Artem Gromov este extrem de revoltat de războiul declanşat de Rusia şi a avut un discurs foarte dur când a fost întrebat despre părerea pe care o are despre această agresiune:

”Simt cea mai profundă ură pentru aceşti oameni. Îmi amintesc cum am învăţat despre slavi la şcoală, dar acum înţeleg că chiar suntem rase diferite. Noi suntem diavoli, iar ei sunt diavoli şi demoni. Îi poţi numi cum vrei. I-aş ucide în cel mai brutal mod pentru ceea ce fac ei în Mariupol şi ce au făcut în Bucea”, a mai spus Artem Gromov pentru Sport.ua.

Afla mai multe despre: ucraina 

viewscnt
Articole similare