Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul portar al echipei naţionale? Jucătorul surpriză pe care Dani Coman îl vede ajungând ”la nivelul lui Tătăruşanu”

Viitorul portar al echipei naţionale? Jucătorul surpriză pe care Dani Coman îl vede ajungând ”la nivelul lui Tătăruşanu”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Dani Coman a analizat situaţia portarilor României şi a concluzionat că viitorul arată bine.

Înaintea primei acţiuni pe banca echipei naţionale, era anunţat că Edi Iordănescu va avea o dilemă în legătură cu postul de portar.

Niţă nu mai juca la club, Vlad de abia fusese scos din poartă de la FCSB, în timp ce Aioani fusese prea inconsecvent la Farul pe parcursul sezonului.

În final, Niţă a apărat în ambele partide şi a făcut-o senzaţional, aşa cum ne-a obişnuit deja, iar România ar putea dispune de şi mai mulţi portari de calitate în viitor.

Dani Coman, la rândul său un fost mare internaţional român, a analizat situaţia portarilor pe care îi are România.

Fostul goalkeeper l-a lăudat pe Niţă pentru prestaţiile reuşite şi valoarea sa şi a numit alţi doi jucători care l-ar putea urma pe portarul Spartei Praga.

Horaţiu Moldovan este deja ”la rând” pentru a debuta la naţională, fiind convocat, dar fără să fie utilizat, însă Dani Coman a lăudat un alt portar din Liga 1.

Viitorul portar al echipei naţionale?

Mihai Popa, titular la FC Voluntari, a impresionat pe parcursul acestui sezon, iar Dani Coman este ”convins” că acesta ar putea ajunge ”la nivelul lui Tătăruşanu”

Mie nu mi se pare că Edi Iordănescu o are o problemă la naţională în privinţa portarilor. Niţă e un portar forte bun şi să nu uităm că nici Tătăruşanu nu apăra mereu la echipa de club şi venea la echipa naţională şi o făcea foarte bine.

Îl avem pe Moldovan de la Rapid, un portar foarte bun. Un portar care a demonstrat în ultimul an că poate face faţă atât la echipa de club cât şi la naţională.

Eu văd la el un real progres în ceea ce priveşte echipa de club. Îl avem pe (n.r. Mihai) Popa de la Voluntari.

Un portar de care sunt convins că va ajunge la nivelul lui Tătăruşanu, de care aminteam mai devreme. Avem portari buni în ţară”, a declarat Dani Coman, pentru Pro Arena.

Afla mai multe despre: mihai popa 

viewscnt
Articole similare