Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a remarcat Dumitru Dragomir în relaţia FRF - Edi Iordănescu: "Multă lume îl acuza pe Stoichiţă că intervine în procesul de pregătire" | EXCLUSIV

Ce a remarcat Dumitru Dragomir în relaţia FRF - Edi Iordănescu: "Multă lume îl acuza pe Stoichiţă că intervine în procesul de pregătire" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a reacţionat înaintea unei noi campanii de calificare la un turneu final pentru naţionala României.

Dumitrtu Dragomir, despre FRF şi naţionala României

Fostul conducător important din fotbalul românesc a observat o schimbare în discursul conducătorului de la FRF, Mihai Stoichiţă. Recent, şefii de la Casa Fotbalului l-au reconfirmat pe Edi Iordănescu în funcţia de selecţioner, iar Dumitru Dragomir consideră că antrenorul va avea susţinerea federalilor. 

"Burleanu e om politic. Nu e un om care se pricepe la activitatea asta. E o activitate grea, nu o înveţi într-o viaţă. Eu am fost 40 de ani preşedinte la fotbal şi tot nu cred că stăpânesc bine acest domeniu.

Mi-a plăcut Stoichiţă cum a pus problema. De data asta a spus clar (n.r. - Stoichiţă) că Iordănescu este cel care decide tot. Multă lume îl acuza pe Stoichiţă că intervine în procesul de pregătire. Din tribună şi eu strig, şi tu. Dar dacă eşti pe bancă... Din tribună, dacă nu striga Stoichiţă, l-aş fi acuzat că e de rea credinţă, nu dacă strigă. Este normal. El este antrenor cu studii vechi în fotbal. 

Din tribună te poate demoraliza oricât ai fi de puternic. Şi pe mine mă demoralizaseră la un moment dat până m-am obişnuit cu înjurătuirile. După ce am făcut acea lege. Mă înjurau 50.000 de oameni pe stadion, îmi dădeau de am fălcile mai tari acum. Îmi dădeau toate nebuniile din lume. Până m-am obişnuit. Metoda obişnuinţei este cea mai bună din lume", a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

Echipa naţională a României va evolua în grupa I cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus, Andorra, în preliminariile EURO 2024, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Frankfurt.

"Dacă nici cu ăştia nu ne calificăm atunci cu cine? Dacă nici pe ăştia nu-i batem, atunci pe cine? Convingerea mea e că nici Elveţia nu e de speriat", a mai spus fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirmihai stoichitarazvan burleanuromania preliminarii euro 2024 

viewscnt
Articole similare